vrijdag 14 juli 2017

Dovy keukens

Kom zeker ook eens bij ons langs. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over heel Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van toonzalen. Die uitbreiding is mogelijk dankzij 300 . Dovy maakt elke ingerichte keuken op maat.


Aangepast aan jouw individuele wensen en verlangens, maar ook complementair met uw ramen, vloeren, deuren.

Kom langs in één van onze toonzalen en bestel uw maatkeuken. Dovy Keukens , Roeselare, Belgium. Bij Dovy hebben wij onze keuken besteld enkele jaren geleden toen we bouwden.


In deze winkel vonden we een uitgebreide. Dovy is een Belgische fabrikant van kwalitatieve maatkeukens aan een heel scherpe prijs. Gloednieuwe trends voor een glanzende keuken.


Native Dossier 3Glanzende materialen zijn hot in de keukenwereld. Dovy is helemaal mee met de trend en biedt keukens aan in drie soorten glanzend materiaal: deuren met glanzend kerngekleurd. Bekijk alle contactgegevens, directieleden en financiële kerncijfers van Keukens Dovy uit Roeselare.

Of van alle andere bedrijven uit de sector Keukenmeubels, vervaardiging en verkoop. Kom binnen bij Dovy keukens , waar de familie zich voorstelt. De landelijke keukens en moderne keukens zijn het topresultaat van echte vakmanschap. Van ontwerp tot plaatsing van de keuken wordt u . Join LinkedIn today for free. Tijdens deze rondleiding merk je hoe vakmanschap en technologie hand in hand gaan.


Je ontdekt er zelf hoe de Belgische maatkeuken gemaakt wordt. Dovy beschikt onder meer over een eigen houtatelier en lak-, inox- en granietafdeling. Een aanrader voor al wie wil kennismaken met de Roeselaarse . Openingsuren, adres en telefoon. Dovy keukens is een innovatieve en hoogtechnologische Belgische fabrikant van kwalitatieve maatkeukens die, via een eigen netwerk van toonzalen, rechtstreeks verkoopt aan particulieren.


Door alles zelf te doen kan dit aan een heel scherpe prijs! Dovy staat voor verfijnde keukens met een hoogwaardige afwerking. De keuze voor Ceilux was dan ook een logische stap. In de burelen en meetingrooms wordt geopteerd voor een . De Plato-coördinatoren van Voka geven er uitleg over de trajecten, een Plato- deelnemer getuigt over zijn ervaringen en u ontmoet er de (toekomstige) Platonisten. Trending: een 3D-keukenontwerp.


TRENDING: keukenontwerp in 3D. Adverteren FAQ Jobs Pers Wedstrijden Inschrijven als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts