donderdag 27 juli 2017

Villeroy en boch squaro bad

Pure esthetiek, die voldoet aan de hoogste eisen. Squaro Edge brengt badkamercomfort en de hoogste eisen samen tot volmaakte esthetiek. Deze unieke collectie overtuigt met een buitengewone randvorm, met een slechts mm smalle badrand. Villeroy en Boch Squaro bad 180x80cm quaryl rechthoekig met poten wit kopen?


Het bad is in vier verschillende afmetingen verkrijgbaar. Gratis verzending, dagen retourrecht en een gemiddelde beoordeling van 9.

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Quaryl heeft meer voordelen.


Standaard geleverd inclusief verstelbare badpotenset van 1- 1mm (zelfklevend). De unieke en nauwkeurige afwerking zorgt voor een perfecte vorm, die niet alleen esthetisch, maar ook. De rugleuning heeft een andere hoek dan het voeteneind. Diameter afvoer: mm kleur wit alpine.


Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.

Geschikt voor badpanelen , Nee. Geïntegreerde armsteunen, Nee. Handgreepboring optioneel, Nee. Hoogte inclusief poten, 6mm.


Hij is verkrijgbaar in verscheidene maten en kan zelfs worden aangepast aan hoeken, zuilen of vooruitspringende gedeelten. Daarmee biedt hij talloze mogelijkheden. Prijs op basis van afhalen en zolang de voorraad strekt. Met kraangatboring: Nee. Badpanelen optioneel: Nee.


Plaats afvoergat: Midden. Met antislip voorziening: Nee. Volledige productinformatie. Koop extra voordelig op Badkamermarkt. Afzetplateau geschikt voor kraangat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts