maandag 17 juli 2017

Borden aan de muur vtwonen

Blogger Elske is fan van borden aan de wand. Aan deze witte muur hangt een collage van verschillende bordjes, met unica, borden met kartelranden. Prachtige bordjes voor aan de muur. Wij kunnen er nog geen genoeg van krijgen.


Daarom verzamelde we voor jou de snoepjes onder de muurbordjes. Eigenlijk herhaalt deze trend zich steeds weer, vroeger hadden de meeste mensen borden aan de muur hangen. Dit waren vaak bijzondere borden. Borden enkel als servies? Waarom niet als een mooie wanddecoratie!


In deze DIY video laten we zien. Wil jij je borden graag laten zien? Laat je inspireren door vtwonen. Heb je wat inspiratie nodig voor wanddecoratie? Dan is dit een goede oplossing!


Zorg voor een mooi rekje en de origineelste borden en voila! Jaar vt wonen is een feestje waard! Woonbeurs Jaar VT Wonen , dat is wel een feestje waard! We kennen VT Wonen natuurlijk allemaal Lees meer. Marije Develing Ouweneel . Kenmerkend voor de collectie van vtwonen zijn vrouwelijke elementen die de ruwheid van grove materialen en vormen verzachten.


Het vtwonen servies past in elk type huis. Het porseleinen servies bestaat onder andere uit borden , kommen, mokken en theekopjes die stuk voor stuk qua kleur en vorm tijdloos zijn. Dit metalen rek is biedt het perfecte plekje voor jouw favoriete borden. Dit moderne stoere bordenrek van metaal is eenvoudig aan de wand te monteren en brengt een nostalgisch sfeertje in huis.


Ik vind bordjes aan de muur één van de leukste wandversiering. Nog steeds ben ik er niet op uitgekeken, maar het is wel tijd om de bordenwand een beetje aan te passen en uit te breiden met een paar verse exemplaren. Voor vtwonen schreef ik een blog over ons bordenwandje.


Startersset van het welbekende witte vtwonen servies in nette omdoos verpakt. Met mijn veranderdrang is dat toch wel handig Daar waar magneetborden vroeger eenvoudig waren en meer ontworpen om functioneel bij een werkplek te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts