maandag 24 juli 2017

Stoere robuuste keukens

Zoek jij naar die stoere robuuste look voor je nieuwe keuken? Neem dan eens een kijkje op de website of in één van de showrooms van Keukenloods! Bij ons vind je namelijk een uitgebreide selectie aan talloze verschillende keukens, zo ook keukens met een stoere uitstraling, gemaakt van robuuste . Wilt u een robuuste en stoere handgemaakte keuken van massief hout?


U ontvangt jaar garantie op onze maat gemaakt robuuste keukens.

Kijk hier voor onze collecties. Een stoere robuuste keuken heeft een industriële uitstraling. Natuurlijke en grove materialen als hout, beton, rvs, metaal en wol domineren de keuken.


Industriële keuken kopen? Krijg meer informatie over voor- en nadelen en de mogelijkheden van de keuken in industriële stijl. Maak ook kennis met onze unieke werkwijze. Of bezoek onze showroom!

Een robuuste keuken is een echte trend geworden. Wij horen geregeld dat mensen echt op zoek zijn naar een robuuste keuken. Robuust staat voor stevig en duurzaam. Door het gebruik van oud hout van hoge kwaliteit in combinatie met sterke materialen als RVS en beton ontstaat een keuken die een stoere uitstraling . Steeds vaker krijgen wij de vraag om een robuuste, stoere keuken te realiseren voor de klant.


Regelmatig weet onze klant dan nog niet precies hoe deze een stoere en robuuste look kan creëren in de keuken. Uiteraard helpen wij ze op weg met onze kennis en voorbeelden, maar het opdoen van keukeninspiratie is . Lees hier alles over industriële keukens. Bestel ons gratis magazine. Alle Gerard Hempen keukens worden volledig van massief hout en op maat vervaardigd.


In deze keuken zijn de bestaande balken geïntegreerd in het ontwerp. Hierdoor ontstaat er harmonie tussen oud en nieuw. Het donkere, robuuste, natuurstenen werkblad is echt . Stoere robuuste keuken gerealiseerd door Van Galen Keukens.


De beste vakmensen in overzicht.

Hout en graniet zijn ideale materialen voor stoere robuuste keukens. Dit eiland bestaat uit gerookt eikenhout, wat een stoerder jasje geeft aan het geheel. De lijn van de nis is lager dan de lijnen van de kasten aan de rechterkant, met als resultaat een speels effect.


Typerend is het gebruik van materiaal: het . Een industriële keuken is één van de keukenstijlen die u kunt kiezen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Deze keukenstijl kenmerkt zich dan ook door stoere materialen, ruwe randjes en een robuuste uitstraling. Met een betonnen keuken bent u verzekerd van een eigentijdse keuken. Een betonnen keuken past het beste in een industriële ruimte vanwege het stoere en robuuste karakter.


Maar er zijn ook betonnen keukens met een warme, natuurlijke uitstraling. Met dit materiaal kunt u namelijk alle kanten op en daardoor kunt u de . Gaat uw keukenhart sneller kloppen van ruw hout, gelast staal, beton en rvs? Dan is een industriële keuken echt iets voor u! Uw industriële keuken samenstellen. Ziet u industriële kenmerken graag terug in uw keuken? Keller Keukens biedt veel mogelijkheden om de stoere , robuuste uitstraling toe te passen in uw keuken.


Ook de aangrenzende ruimtes zijn in stijl ingericht. Handgemaakte keukens geheel met de hand opmaat gemaakt in eigen werkplaats in Schoonhoven het zilverstadje aan de lek. Vaak maken wij gebruik van staal, beton en massief hout, waarbij de eigenschappen van de materialen goed zichtbaar zijn.


Bekijk de industriële keukens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts