dinsdag 11 juli 2017

Smoothie perzik framboos

Vitamientjes, je kan er haast geen genoeg van krijgen. Een makkelijke en snelle manier om wat fruit en vitaminen binnen te krijgen, vind ik altijd het maken van een gezonde smoothie. Lekker als tussendoortje of als ontbijt, een frisse start van je dag. Daar krijg je weer energie van!


Een heerlijke smoothie met echt fruit!

Goed voor ongeveer glazen. Door het extreem warme weer van vorige weer smaakte mij amper iets … het was gewoon te warm om te eten. Wat mij wel smaakte waren frisse smoothies en eentje daarvan was deze met perzik en framboos. Smoothie met perzik en framboos. Maak dit gerecht of bekijk andere slanke Weight Watchers recepten.


Deze perzik smoothie met framboos vind ik de laatste tijd wel erg lekker! SEXY SLANK SMOOTHIE Wat heb je nodig: komkommer sap van citroen longdrink glas water de blaadjes van takjes munt ijsklontjes (optioneel) Deze smoothie helpt met afvallen. De citrus helpt om het vet te verbranden, en het hoge watergehalte helpt om je lichaam te reinigen.

Hoe maak je het: Alles in de . Lekkere perzik - framboos smoothie - Lekker en Simpel. Het kokoswater geeft je direct een tropisch eilandgevoel. Mix alle ingrediënten in een blender of met een staafmixer. Snijd de perzik in stukken en gooi de pit weg. Ook de dadels mogen zonder pit in de blender.


Voeg tot slot de rest van de ingrediënten toe in de blender en shake het tot een glad geheel. De exotische producten, zoals bijvoorbeeld ananas, frambozen , meloenen en perziken , zijn in de zomer op zijn best. Appels kun je het hele jaar door prima eten, evenals peren.


Ook bessen komen het best tot hun recht in de zomer. Deze fruitsmoothie met granaatappel kun je combineren met zowel frambozen als aardbeien, maar je kunt er natuurlijk ook ander lekker seizoensfruit doorheen doen. Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. CHIA- SMOOTHIE BOWL MET MANGO, WILDE PERZIK EN FRAMBOOS LENTE LENTE LENTE Voor personen POKÉ.


Voor persoon Een paar jaar geleden werd chiapap ineens superhip, maar ik vond er lange tijd niets aan. Maar toen ik het eens combineerde met een smoothie , ging er een wereld voor me . Nicky is geen fan van perzik drankjes, maar over dit recept is ze erg enthousiast, want dit smaakt naar m. Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed.

Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts