maandag 17 juli 2017

Wasmachine pictogrammen

Wil jij weten wat die pictogrammen in kleding labels betekenen? Onderstaande wassymbolen omschrijven hoe je de kleding thuis kunt reinigen in een wasmachine. Als er een horizontale streep onder het symbool staat, moet je voorzichtig met het kledingstuk zijn. Dit kan je doen door bijvoorbeeld de wasmachine op minder toeren te laten centrifugeren, een verkort . Wassymbolen op onze Samsung wasmachines hebben allemaal een eigen betekenis.


Normaal gesproken zijn wasmachines toch vrij snel uit te vogelen.

Lees hier welke betekenis. Nou heb ik net een andere wasmachine hier staan en ik begrijp gewoon niet welk. Het advies is om wol te wassen met een kleine hoeveelheid wolwasmiddel op het wolwasprogramma in de wasmachine , dit is een kort programma, waarvan de. Het vinden van de perfecte pictogram voor Uw Project en download ze in SVG, PNG, ICO of ICNS, het is gratis! Maar wat betekenen al die tekens, het zijn soms ingewikkelde pictogrammen die je misschien niet eens allemaal kent.


In dit artikel geven we uitleg over de betekenis van deze symbolen zodat je altijd de juiste uitleg op plek hebt en altijd even terug kunt lezen wat het ook alweer betekende. Muursticker pictogram wasmachine. Bekijk de sticker op de kleur van jouw ondergrondi.

This Pin was discovered by Brigitte Schrijvers. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Deze pin is ontdekt door Chantal Vlaemynck. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Kies uit duizenden gratis vectoren, clipartontwerpen, pictogrammen en illustraties gemaakt door artiesten over de hele wereld!


BELANGRIJ KE VEILIGHEIDSSYMBOLEN EN VOORZORGSMAATREGELEN. De betekenis van de pictogrammen en symbolen in deze. Pictogrammen scabiës wakker_worden. Voorlichtingsfolder Scabies Arabisch behandeling met tablet.


Presentatie_Scabies_behandeling_Zalf_Voorbeeld. Foto over Wasmachine gedetailleerd pictogram. Ronde of vierkante patrijspoorten gratis aan huis geleverd. Landelijke verhuur van witgoed aan studenten, particulieren en bedrijven.


Service pagina waslabels. De oplossing is Meo Lease B. Als de wasmachine geplaatst werd op een vast tapijt, mag de het tapijt de plintopening niet hinderen. Om het overzichtelijk en duidelijk te houden voor u als consument houden wij het algemeen en geven we dit verschil bij de wasmachines simpel aan als:. Het label is taal neutraal: alle tekst is vervangen door icoontjes en pictogrammen power wash Het PowerWash-systeem van Miele bestaat uit PowerShower en .

Download hier gratis uw Samsung Wasmachine handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Denk aan een handleiding in de vorm van pictogrammen voor het bedienen van een wasmachine of voor het gebruik van een pinautomaat.


Door de beperkingen in het cognitieve functioneren kan het nodig zijn bij een aantal taken blijvend ondersteuning te bieden, zoals het schoonhouden van de eigen kamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts