dinsdag 11 juli 2017

Kristallen champagneglazen graveren

Ons collectie kristallen glazen bestaat o. Deze glazen kunt u volledig naar wens laten . Zowel de fles champagne als champagneglazen kunnen wij naar wens graveren. Bij Brianto kan elk cadeau in glas laten graveren met een eigen tekst of figuur. Wij leveren kwaliteitsglazen van het Italiaanse merk Luigi Bormioli ( kristal ) en het.


Snelle levering, hoogwaardige. Kies uit groot aantal glazen om te graveren. Rode wijn kristal van Luigi Bormioli inhoud cl, lengte 2mm. Gravure van glas of kristal : glazen, karaffen, flessen, … Door middel van lasergravure graveren wij uw glas- of kristalwerk.


De voorwerpen zelf worden door u . KSB-Crystal voor verkoop historisch glas bosglas waldglas zoals de roemer, berkenmeier, pasglas en lindwormbeker. Glas graveren als cadeau of . Diverse soorten champagneglazen graveren. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten champagneglazen. Zo hebben we glazen van zowel kristalglas.


Champagneglazen , bierglazen, shotglazen en meer. Bestel eenvoudig online! Laat een champagneglas kristal graveren met je eigen tekst.


Ook is het mogelijk om een sjabloon of logo te laten graveren in een champagneglas. Een gepersonaliseerd wijnglas, bierglas of één van de andere soorten glazen. Voor 16:besteld morgen in huis. Live demonstratie van de meesterglasblazers en slijpers . D Portretfoto 3D in Kristal Glas . Graveren van glazen met tekst of uw logo?


Schott Zwiesel kristallen champagneglas inclusief graveren van regels tekst naar keuze. Vandaag bestel morgen in huis! Vergelijk Kristallen drinkglazen uit de nieuwste collectie en.


Met een inhoud van 50cl en fraai kristallen bodem. Na een bezoek aan onze glas en kristalwinkel was het de. Het te graveren lettertype moet passend zijn bij de uitstraling van het bedrijf. Laat de mooiste champagneglazen graveren bij alles voor je huwelijk. Wij leveren de glazen en kristal van Spiegelau, uiteraard gegraveerd naar uw wens.


Vraag naar de mogelijkheden of bestel direct! Dure handgeblazen of kristallen glazen kunnen spanning in het materiaal hebben die wordt versterkt door de hitte tijdens het lasergraveren waardoor het glas . Het handvat is afgewerkt met kleine kristallen (glas) voo. Het is mogelijk om de champagneglazen te laten graveren , de levertijd van gegraveerde glazen is 7 . Bij ons kun je hout, staal, glas, kunststof en meer laten graveren met een laser en een diamantpunt. Aangepaste openingstijden, vrijdagavond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts