dinsdag 18 juli 2017

Feestzaal huren alphen ad rijn

Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren , dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Bent u nog op zoek naar een geschikte feestzaal of vergaderruimte?


Zo maakt u uw bijzondere of zakelijke bijeenkomst . Op dit moment werken wij in Boskoop hard aan de realisatie van twee kleinere ruimten voor workshops, cursussen en vergaderingen. Met 1m² is de discozaal dé ruimte voor uw feest of evenement voor groepen van tot 350 .

Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren. Van een gezellige feestzaal tot een . Zalencentrum De Bron Een unieke plek voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Wij beschikken over een twaalftal zalen voor groepen van tot 2personen. Er zijn ruim voldoende parkeer mogelijkheden.


Afbeelding feesten en partijen Feesten en partijen. Ook voor feesten en patijen kunt u de Speeltuin en clubhuis huren. De zaal van Speeltuinvereniging Kindervreugd is uitermate geschikt voor het vieren van een verjaardag, een reünie of een vergadering.


Alphen - aan-den - rijn.

Indien gewenst kunnen wij dit geheel voor u verzorgen met hapjes, . Het partycentrum met zalen ligt midden in het vogelpark. Daarnaast zijn er vergaderzalen in het souterrain van het hotel. Ook de partyschepen zijn het hele jaar te huur voor feesten, bruiloften, diners, vergaderingen of congressen.


Sfeervolle zalen geschikt voor diverse feesten en gelegenheden, dat is zaalverhuur bij de Party Regelaar. Wij doen aan zaalverhuur in het gezellige partycentrum Parola in Langeraar. Kies uit diverse zalen voor allerhande . Stichting MAX ontvangt een beperkte gemeentelijke subsidie. Deze subsidie is bij lange na niet voldoende om de huur , gas, water en licht van de panden te bekostigen.


Omdat wij onze activiteiten tóch laagdrempelig willen houden verhuren wij onze ruimten op de momenten dat wij er zelf geen gebruik van maken. Wij hopen u hier voldoende van dienst te kunnen zijn en uw vragen te beantwoorden. Mochten er toch vragen zijn waarop u het antwoord niet direct online kunt vinden, maakt u dan gebruik van het contactformulier op . Wij gebruiken de zalen zelf voor al onze bijeenkomsten, en daarnaast zijn de zalen ook te huur voor derden. Het Kruispunt is zeer goed te bereiken, met de auto of openbaar vervoer. Onze gemeente beschikt over meerdere gebouwen.


Elke gebouw heeft een eigen sfeer met eigen toepassingsmogelijkheden. Kijkt u gerust eens op onderstaande websites naar de . In dit gebouw kun je ruimtes huren voor vergaderingen, trainingen, brainstormsessies of presentaties.

Het gebouw bevat zalen voor groepen tot ca. Er is al een zaal te huur voor: € per uur. Wilt u meer informatie over de verschillende zalen en de mogelijkheden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts