donderdag 27 juli 2017

Vedett ipa bier

Of in ieder geval lijkt deze tak zich te richten op de moderne bierdrinkende mens die niet zo nodig een traditioneel speciaalbier hoeft maar net zo lief een bier van deze tijd heeft met een strak etiket en een eigen smoel qua uitstraling. Je zoekt meestal naar iets blon fris en dorstlessend met niet al te veel complexiteit. Een IPA , van oorsprong een Engelse stijl van bier , is met zijn sterkere hopping een dorstlesser bij uitstek.


Het fruitige karakter van de . Fresh, fruity and floral notes give way to touches of caramel sweetness, while its superb, lingering aftertaste continues to tantalise the tastebuds long after. WHAT IS VEDETT EXTRA IPA ?

IPA met is vanaf maart verkrijgbaar. We moeten dus nog even geduld hebben maar dan kunnen we genieten van een nieuwe frisse rakker! Vedett Extra IPA is een bier met 5. Door het gebruik van unieke hopsoorten is er sprake van een mooie balans van fruitige toetsen, subtropische citrusvruchten en ook tonen van bloemen. AFDRONK De afdronk is kort en fris. De craftbeers, overgevlogen uit Amerika en Engelan is iets waar onze bierbrouwers in België dan ook druk mee aan het experimenteren zijn.


Dubbelklik op afbeelding voor vergroting. Duvel Moortgat Corporation ( Breendonk-Puurs).

Meld je aan om toe te voegen aan je favorieten. Niet in de prijs inbegrepen). Koop 2 voor 2€ 270€.


De VEDETT -familie krijgt er een telg bij: VEDETT Session 2. Een craftbeer met een uitgesproken volle, frisse smaak en sterke hopbitterhei maar met minder alcohol, slechts. Vanaf april kan je genieten van een Session bier van eigen makelij : VEDETT SESSION IPA 2. Het bier heeft een alcoholgehalte van. Het is fruitig en natuurlijk wat bitter, maar zonder dat de smaak te lang in je ond blijft hangen. De nasmaak is ook niet al te bitter, maar voor het biertype wat zoetig.


Hier vindt u meer dan 1. Belgische bieren en soortgelijke producten, goedkoop thuisgeleverd. Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Uitgebreide productinformatie.


Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer. Recycling: Fles: Glas - Doorgaans gerecycled. Bestel eenvoudig en betrouwbaar tegen de laagste prijs. Helder amberkleurig bier met een fijne pareling en een stevige witte schuimkraag.


Bittere smaak van hop met fruitige toetsen.

Schenktemperatuur: °C. Het wonderlijke aroma van dit bier is overduidelijk gelinkt aan het gebruik van verschillende hopvariëteiten en hopgiften.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts