maandag 10 juli 2017

Verschil tussen actifry en airfryer

Vergelijking tussen Airfryer en ActiFry. Let op, dit artikel is niet meer actueel. Je weet het helemaal zeker. Je wil een hetelucht friteuse kopen. Weg met die oude frituurpan.


We gaan op de gezonde toer en schaffen een hetelucht friteuse aan.

Soorten en maten De Philips. Ik zit te twijfelen tussen een actifry en een airfryer. Wie heeft een van die en hoe bevalt het? En wat bereiden jullie er allemaal in? En hebben jullie recepten of mik je gewoon alles erin?


Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Frituurpan de deur uit, Actifry erin? Meer resultaten van forum. Nu is een frietje of een.

Een hete lucht over is absoluut onmisbaar in ons huishouden maar wel groot en dus duur in gebruik voor een simpel saucijzen broodje. Met een hetelucht friteuse kun je gemakkelijk en vooral gezond frituren, bakken en grillen. Toch zien ze er behoorlijk anders uit. En er zijn nog wel meer verschillen. Ben jij op zoek naar een heteluchtfriteuse?


De Consumentenbond test alleen nog maar met gewone diepvriesfrites, want ovenfrites werden in bijna alle airfryer goed gaar. Wij geven je graag advies. Opvallend was het grote verschil tussen de verschillende modellen.


Van modellen die als uitstekend werden beoordeeld met een mooi eindcijfer tot zware onvoldoendes met . Hier had veel meer in gezeten. Volgende keer beter (en uitgebreider). Laatst bijgewerkt door . Het formaat van de airfryers uit de Viva-lijn zijn hetzelfde. Klik op de onderstaande links om het verschil tussen de airfryers te ontdekken. Om het verschil in vetgehalte te meten, brengen we de zes porties naar de laboratoriumklas van de Hogeschool Rotterdam.


Bij de Airfryer wordt er dus geen gebruik gemaakt van olie of vet hierdoor is het frituren een stuk gezonder. Overeenkomsten tussen hetelucht fritueses. De aardappelstukjes of frieten worden met een draaiende schoep langs de hete lucht gevoerd.

Een of twee jaar later meldde Philips zich op . Het is geen hele grote pan, toch kun je met de bijgeleverde tussenschotjes wel verschillende producten tegelijk in de Airfryer bakken, dit betekent veel tijdsvoordeel. Conclusie Grote Airfryer Friettest: Dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn bewijst onze friettest maar weer eens, wij vonden de ovenfriet van Lidl namelijk het allerlekkerst uit de Airfryer komen. Aviko neemt een welverdiende tweede plek in al moet ik toegeven dat deze frieten erg verschillen van de . De verschillen tussen de Avance en Viva zijn niet zo groot en ik heb eigenlijk geen voorkeur voor een digitaal display of twee draaiknoppen. Ik vind het allebei even handig en er even mooi uitzien.


Dat scheelt weer: één eis minder! Er zitten niet alleen verschillen in calorieën tussen verschillende snacks, maar ook de bereidingswijze kan een enorm verschil maken in het aantal calorieën. Er zijn dan ook verschillende manieren om de typische frituursnacks te bereiden. Tefal AH951B Actifry Express XXL.


De meest eenvoudige en traditionele manier is uiteraard het . Vind friet uit de olie toch net iets lekkerder dan uit de airfryer. Heeft iemand ervaring met beiden? Ik testte de Philips Airfryer : wat een fijn apparaat!


Zonder een drupje olie maak je de knapperigste frietjes, je hebt geen friteuse meer nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts