donderdag 20 juli 2017

Douwe egberts professional koffie

ONLINE KOFFIE BESTELLEN. Zakelijke klanten kunnen bij ons gemakkelijk online koffie bestellen. Laat u persoonlijk adviseren voor een geschikte koffiemachine.


Bestel koffie , thee en bijproducten in onze webshop. Een kopje koffie zetten klinkt simpel. Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel kennis en kunde er achter dat ene kopje zit. Alleen de bereiding is al uniek. Voor ieder moment bieden we de perfecte kop koffie.


Leer over onze koffie , ontdek wat iedere koffiesoort zo speciaal maakt en bekijk het uitgebreide assortiment. Voor goede koffie komen gasten graag terug. De gastvrijheid binnen horeca, gecombineerd met een perfecte kop koffie of thee maken het verschil.


Douwe Egberts (of DE) is een Nederlandse onderneming die koffie , thee en andere levensmiddelen verwerkt en verhandelt. Voor lekkere koffie komen uw gasten graag terug. Een smakelijke espresso of een romige cappuccino? U schenkt graag variatie én topkwaliteit. En voor u blijven we elke dag weer verder gaan.


Met smakelijke koffie en thee, innovatieve koffiesystemen en een technische dienst waar u altijd op kunt rekenen. Douwe Egberts Professional heeft een ruim assortiment elegante koffieapparaten voor horeca die naadloos in het interieur van uw restaurant, café, brasserie … passen. Met deze stappen kunt u eenvoudig aangeven hoe sterk de koffie van de koffiemachine Schaerer.


Cafitesse biedt alles waar iedereen die geniet van een overheerlijk kopje koffie behoefte aan heeft. In deze video laat de gastheer zien hoe makkelijk je zelf de lekkerste koffie maakt in een D. Deze innovatieve oplossing voor de zakelijke markt beleeft zijn primeur in Nederland en biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar favoriete koffiecreatie te maken. Vanaf heden kan iedere bezoeker en medewerker in stadion Galgenwaard en Sportcomplex Zoudenbalch genieten van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee. Daarnaast is Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional vanaf nu maatschappelijk partner van FC Utrecht.


Onderdeel van deze samenwerking is . E Professional wil ondernemer helpen met koffieverkoop. Met het Koffiemeester Programma claimt D. Buitenaardse koffiemachine. Hij lijkt buitenaards, met zijn futuristische design en aanpasbare verlichting, maar is eigenlijk heel menselijk.


Het liefst leert hij je zo goed mogelijk kennen. Waarmee kickstart jij je dag? Als hij dit weet, vergeet hij je nooit meer. Als bedrijf dat zich uitsluitend op koffie - en theeproducten richt, zijn we er trots op dat we iedere dag een rol spelen in de levens van miljoenen mensen.


Ons 2jaar vakmanschap vindt u terug in . JACOBS DOUWE EGBERTS geeft vorm aan de toekomst van koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts