maandag 10 augustus 2015

Goud schoonmaken

Lees hier hoe je goud kunt schoonmaken met dit simpele stappenplan en huishoudelijke middelen die iedereen in de keuken heeft. Gouden sieraden schoonmaken. Op goud vormt zich geen dof zwart laagje, zoals op zilver. Maar ook op gouden sieraden kan zich bij normaal gebruik vuil ophopen.


Om je gouden ringen, kettinkjes en armbanden goed schoon en glimmend te houden. Let op dit kan alleen bij sieraden zonder stenen, dus enkel goud.

Als je goud , zilver of koper weer als nieuw wilt krijgen moet je een schoolbord krijtje fijn maken tot het poeder is dan een paar waterdruppels erbij tot het een dikke brij is, . Hoe kan je je gouden sieraden reinigen? Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante Kaat om je goud en gouden sieraden opnieuw te doen glanzen. Om gouden sieraden (zonder diamanten, edelstenen, parels e.a.) weer . In dit artikel vindt u diverse tips.


Heeft u geen tijd meer om advies te vragen en wil u toch uw sieraden zelf schoonmaken dan dient u de sieraden te wassen in lauw zeepsop en dan zo snel als maar enigszins mogelijk is te drogen. Mocht u geen zin hebben om uw sieraden zelf schoon te maken dan doet Pandhuis Hooidrift dit ook graag voor u. Lees zeker even onze tips door en laat jouw goud opnieuw volledig glanzen.

Dit is erg zonde, vooral omdat sieraden helemaal niet zo moeilijk schoon te maken zijn. Ongeacht het materiaal, het is bijna altijd goed te reinigen. Kijk wel eerst goed waar de sieraden van gemaakt zijn. Nikkel, goud en zilver moeten op verschillende manieren schoon worden gemaakt. Anders is er kans dat de sieraden . Spring naar Zilver en goud - schoonmaken.


Zilveren en gouden sieraden kun je mooi houden door ze regelmatig schoon te maken. Dit kan door ze in een zeepsopje van warm water met groene zeep te dompelen. Gebruik bij het schoonmaken nooit chemische middelen! Met een zachte tandenborstel kun je . Maak een dikke pasta bestaande uit ml bakpoeder en twee eetlepels water. Wrijf dit over het goud en schenk er vervolgens een kleine hoeveelheid azijn overheen.


Na afloop weer spoelen en droogdeppen. Let wel even op dat je deze methode niet gebruikt bij een sieraad dat ook stenen of parels bevat . Het goud thuis schoonmaken gebeurt op verschillende manieren. Als u bijvoorbeeld de gouden.


Wees altijd erg voorzichtig met goud , het is een stuk zachter en kwetsbaarder dan zilver dus het beschadigt ook sneller. Goud Reinigen met Peek Polish.

Bier Laat je gouden sieraden weer stralen door . U kunt uw gouden sieraden op dezelfde manier schoonmaken als uw zilveren sieraden. Voor uw gouden sieraden is er een ander speciaal schoonmaakmiddel voor goud. Staal en TitaniuUw stalen en . Na een tijdje dragen worden je sieraden smerig of gaan ze verkleuren. Zonde om ze dan maar ergens neer te leggen en niet meer te dragen.


Want eigenlijk kan jij je sieraden vrij eenvoudig schoonmaken. Of ze nou van nikkel, zilver of goud zijn. Kijk eerst even goed naar waar je oorbellen, horloge, . Wees daarom uitermate voorzichtig met het schoonmaken van sieraden met een laagje rosé goud. Echt goud heeft de prettige eigenschap dat het niet of nauwelijks verkleurd.


Toch kunnen deze sieraden ook hun glans verliezen door viezigheid. Je kunt speciale schoonmaakmiddelen kopen om je gouden sieraden schoon te maken, maar deze huis, tuin en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts