vrijdag 21 augustus 2015

Afvoerslang wasmachine vervangen zanussi

Wij zijn uiteraard zelf aan de slag gegaan na wat advies. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Een video uitleg door PartsNL: Hoe vervang ik de afvoerslang van mijn vaatwasser? Hij doet het nog steeds prima, maar er komt de laatste tijd een vieze lucht uit de trommel en de afvoer.


Ik denk dat er zich een hoeveelheid wasmiddel heeft verzameld in de afvoerslang.

Daarom wil ik die graag schoonmaken of vervangen. Als nu voorkomt dat uw wasmachine het water niet wegpompt, zijn er verschillende situaties mogelijk. Het vervangen van de pomp is in dit geval gewenst. Controleer ook of de afvoerslang van de wasmachine niet te ver in de afvoer zit, en dat de afvoer waarop de slang uitkomt, hoger gepositioneerd is dan de . Dit onderdeel vervangt een ouder onderdeel dat niet meer leverbaar is (2). Waarom kiest u voor dit product.


De pomp binnenin uw wasmachine pompt het vuile afvoerwater uit het apparaat.

Het water wordt afgevoerd via deze afvoerslang. Als er een lek zit in deze slang, dan moet deze worden vervangen om te voorkomen dat er vuil water op uw vloer zou lekken. Een wasmachine bestaat uit veel verschillende onderdelen en gelukkig zijn veel van deze onderdelen zelf te vervangen.


De aansluiting van de waterafvoer zit bij AEG en Zanussi aan de achterkant van de wasdroger, in de rechterbovenhoek. De afvoerslang is rood of groen van kleur. Verwijder als eerste de slangklem en haal de slang los van de aansluiting aan de bovenkant. Met een koppelstuk sluit je de nieuwe . Vervangen van afvoerslang zanussi easy-iron wasmachine. Type klus: Reparatie witgoed.


Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Raadpleeg de handleiding voor de afmetingen en hoogte voor de installatie van de afvoerslang. Dit is voornamelijk belangrijk wanneer een wasmachine niet afpompt of wanneer een wasmachine water blijft nemen en een Error wordt aangegeven.


Maak de klem los en trek de afvoerslang los. Haal de klem van de slang af.

Gebruik een schroevendraaier om de slangdoorvoer in het achterpaneel los te maken en trek de afvoerslang uit de machine. Slang -alternatief, afvoer, 2. Afvoerslang -alternatief, 1. Lekt de machine alleen tijdens het pompen en centrifugeren? Coolblue: alles voor een glimlach. Dan is de afvoerslang of de kuip beschadigd. Een defecte kuip repareren of vervangen is een kostbare zaak.


Dan kun je beter een nieuwe wasmachine aanschaffen. Helaas is het ook een veelvoorkomend probleem dat een wasmachine niet meer centrifugeert. Plaats dan een schaal of bakje onder het voor de wasmachine en laat het water uit de afvoerslang lopen. Je kunt de koolstofborstels zelf vervangen maar daarvoor moet je wel een aantal onderdelen los schroeven.


Alle Wasmachine onderdelen Slang voor alle merken en mits op voorraa morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts