maandag 17 augustus 2015

Italiaanse keramiek schalen

De keramieken schalen worden met de hand beschilderd in een atelier in Bassano del Grappa, Noordoost Italië. Bekijk voor de volledige collectie de uitgebreide keramiek -catalogus. Hierin staan ook schalen met asperges, tomaten , zeevruchten etc. Deze uit Noord-Oost Italië afkomstige keramieken schaal is versierd met aardbeien.


De met de hand beschilderde aardewerken schalen zijn niet alleen een ware blikvanger op tafel, maar een gerecht smaakt er des te lekkerder door! De schalen passen bij elk s. Neem bij interesse contact op. Regelmatig rijden we naar Italië, waar we het mooie kleurrijke servies uitzoeken.


We bezoeken verschillende ateliers, familiebedrijven waar van oudsher keramiek wordt gemaakt. We kiezen de mooiste schalen met in reliëf, tomaten, citroenen, knoflook. Met bijvoorbeeld afbeeldingen van groenten, . Studio bazar (fatto per) grote schalen doorsnede. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Italiaans servies met kerststerren! Ter ere van het eerste lustrum mag Ciao tutti vandaag vijf winnaars verrassen met een mooi item uit de collectie van Froolik . Het Piccobella -servies komt uit het mooie Italie, uit de streek Veneto. Daar is wel wat aan vooraf gegaan.


In de zeventiende eeuw stijgt in Europa de vraag naar het kostbare Chinese . De feestelijke borden en schalen met het bekende reliëf zijn echter ook hier te koop. Afkomstig van kleine familiebedrijven. Alle producten worden met de hand beschilderd. Borden en schalen met of zonder reliëf, met bv. Voor een feestelijk gedekte tafel!


Zaal met diverse objecten van koper en brond in vitrines, waaronder schalen. Een klein roze vaasje van keramiek. Past goed in een romantisch interieur.


Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare italiaans keramiek ! Laten we aan de slag gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts