maandag 17 augustus 2015

Trekvaart 81 ijsselmuiden

IN AFWIJKING VAN DE HIERBOVEN GENOEMDE VRAAGPRIJS DIENT DEZE GEZIEN TE WORDEN ALS EEN VANAF PRIJS. DUS IEDERE BIEDING VANAF € 200. WORDT IN SERIEUZE OVERWEGING GENOMEN! Prachtig gelegen vrijstaand woonhuis (ca. 4m³)!


Bekijk deze koopwoning op JAAP. NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Te koop in IJsselmuiden , Trekvaart : KIJKMIDDAG! GEHEEL VRIJBLIJVEND BINNEN KIJKEN!


Het adres van deze woning is Trekvaart te IJsselmuiden. Het pand heeft een oppervlakte van 120m² en een perceeloppervlakte van 329m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 235. BedrijfsnaaRJ Schilderwerken Dit is mijn bedrijf!


Gemeente: Gemeente Kampen. Aan de Trekvaart staat deze woning te huur. Het betreft een huis met veel vrijheid. AB, IJsselmuiden , Kampen, Overijssel.


Is deze prachtige vrijstaande woning gelegen. Foto Zandbergstraat, 1 . In het plan IJsselmuiden West wordt zowel gewoond als gewerkt. Het voorkomen van beide functies naast elkaar kan in enkele gevallen problemen geven.


Daarom wordt voor de beoordeling van de toelaatbaarheid van bedrijvigheid in de nabijheid van woningen gebruikgemaakt van de VNG-publicatie Bedrijven en. M Fuite kunt u vinden in Ijsselmuiden, Overijssel, Nederlaand. Hoeveel is de woning waar wat zijn de kadastergegevens, wat zeggen mensen over de buurt? Klik hier om de woning te bekijken op Jumba. Woonhuis Burgemeester van Engelenweg - IJsselmuiden ( Trekvaart ) Burgemeester van Engelenweg.


Omschrijving: Sommige pareltjes komen maar heel af en toe te koop. Altijd het nieuwste aanbod via jouw Twitteraccount? Uitleg op: Huizentweets.


IJsselmuiden Trekvaart : Het huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd. Zoek op telefoon nummer of postcode naar naam en adres. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.


Bodem van Trekvaart wordt stuk schoner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts