woensdag 26 augustus 2015

Jannes van der sleedenhuis hoogeveen

Verblijf in een vestiging van het Jannes van der Sleedenhuis. Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in een van de woonzorgcentra van het Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen. Vestigingen Jannes van der. In het centrum van Hoogeveen vindt u het Jannes van der Sleedenhuis , De Kaap.


Comfortabele woningen waar u in woongroepen of zelfstandig kunt wonen, met als u dat nodig heeft ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Het gebouw is centraal gelegen en staat dichtbij het winkelcentrum van .

Het mooie nieuwe gebouw De Vecht staat in de wijk De Weide in Hoogeveen. Contactgegevens De Vecht. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. De NNCZ wil het mogelijk maken dat mensen zelfstandig kunnen leven en participeren in hun vertrouwde omgeving.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Jannes van der Sleedenhuis in Hoogeveen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De nieuwbouw van het Jannes van der Sleedenhuis in het centrum van Hoogeveen is vandaag. Werken bij Jannes van der Sleedenhuis ? In het nieuwe zorggebouw zitten onder meer een verpleeghuis en dertig aanleunwoningen.

Ammoniak vrij bij koelkastbrand in Jannes van der Sleedenhuis. Bekijk alle vacatures en solliciteer direct. Hoogeveen - Donderdagavond werd de brandweer gewaarschuwd voor een scherpe en penetrante lucht in het woonzorgcentrum Jannes van der . In de wijk Krakeel staat het woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis.


NNCZ - Jannes van der Sleedenhuis De Meteoor. Het appartementencomplex De Meteoor is gelegen aan de rand van de wijk Krakeel en bestaat uit een woontoren met zes verdiepingen en een lager gedeelte van drie etages met daartussen een groot atrium. In De Meteoor kunt u zelfstandig wonen en toch terugvallen op . Veel informatie over Humanistische Stichting Vrienden van het Jannes van der Sleedenhuis , gevestigd in Hoogeveen en geregistreerd bij de KvK onder num. Opendag Jannes vd Sleedenhuis locatie Wolfsbos.


Op zaterdag augustus bent u van harte welkom om een kijkje in het gebouw te nemen. U kunt op deze feestelijke dag verschillende soort. Moovit helpt je de beste route naar Jannes van der Sleedenhuis - Eisenhowerstraat te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein in Hoogeveen.


Moovit helps you to find the best routes to Jannes van der Sleedenhuis - Eisenhowerstraat using public transit and gives you step by step directions with updated schedule times for Bus, Train in Hoogeveen. Helaas kennen we niet de visie van Jannes zelf, alleen de zwart-wit gestelde conclusies die de toenmalige Hoogeveense kerk haalde uit gesprekken met hem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts