maandag 17 augustus 2015

Perzisch tapijt inkoop

Vooral de tapijten uit Bidjar, Belouch en Kirman dragen onze voorkeur weg. Taxeren of waarderen van uw handgeknoopt tapijt. Bij ons kunt u gemakkelijk een professionele taxatie van uw tapijt, hang- of vloerkleed aanvragen. Een globale taxatie op afstand is helemaal kosteloos en u krijgt binnen uur een duidelijke antwoord.


Gecertificeerd taxateur oosterse tapijten, aangesloten bij de federatie TMV. FRANKRIJK - Paris 6eme Arrondissement. Neem contact op met dit bedrijf. Perzische tapijten en kelims taxeren.


Persian rugs and Oriental rugs at discount prices - handmade, custom, authentic and hand-woven in styles such as Gabbeh, Tabriz, Kashan, and more. New, fine antique and semi antique rugs and carpets imported directly from Iran, Persia, Pakistan and India. Op deze site kunt u een voorproefje zien van onze collectie tapijten. Kenmerken zijn dat het met d. Info over inkoop perzische tapijten. Resultaten van zoekmachines!


Het tapijt is dun en zeer fijn geknoopt met hoge kwaliteit. Prachtige kleuren met … € 1500. U bent van harte welkom! Vind perzisch tapijt op Marktplaats. Vooral het geven van onverantwoorde kortingen van of meer maken het beeld volledig onduidelijk.


Voor iedereen een voordeel. De laatste jaren zet de prijsdaling, die in de jaren zeventig begon, zich echter nog steeds voort. Vandaag is de laatste verkoopdag bij Oosterse tapijtengigant Belmarmo in Diegem.


Een teken des tijds: ooit wilde iedereen een oosters tapijt in zijn interieur, nu gruwelen jonge mensen al bij de gedachte aan een tapijt. Wij zijn afkomstig uit Iran, het voormalige Perzië , alwaar wij het ambachtelijk tapijtknopen hebben geleerd van onze ouders. Tapijthandelaars hebben om bepaalde redenen nooit een goede reputatie gehad.


Bij potentiële kopers die iets afweten van het product is het eenvoudiger om problemen te vermijden bij de aankoop. De hieronder genoemde opmerkingen geven inzicht in het kopen en verkopen van tapijten. Door de deskundigheid en ervaring kunnen wij u helpen om de juiste keuze te maken die aan uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts