dinsdag 11 augustus 2015

Sukrin

Wil je je suikerconsumptie beperken en kunstmatige zoetstoffen vermijden? Smaakt en ziet eruit als suiker. Zoetigheid zonder calorieën en . Wanneer er woorden blauw. Artikel over sukrin en erytrithol door voedingsdeskundige Monique van der Vloed. Vele aanbiedingen bij bol.


Sukrin :is net zo zoet als gewone suiker. Enkele lezers wezen mij er op, vandaar deze update. Is het een gezond alternatief?


Daarom wijd ik er hierbij maar eens een blogpost aan, nu het zelfs in allerlei gezondheidswinkels opduikt. Erythritol is compleet . Ruim assortiment suikervervangers op voorraad! Dus geen toevoegingen maar . Om heerlijke koolhydraatarme, zoete en glutenvrije baksels te maken!


Lekker om koolhydraatarme baksels mee te zoeten. Funksjonell Mat makes it easier to eat healthy. We offer products for people who want to live healthy without sacrificing flavor.


All the sweetness and taste of sugar – no calories. Does not affect blood sugar or insulin levels. Ingredients: Natural sweetener erythritol (polyol) and steviol glycosides. This product also comes as practical single serve packets – click here! Ideaal als alternatief voor gewone suiker.


En dat met calorieën en netto koolhydraten. Hij smaakt gewoon naar suiker. Bevat gram netto koolhydra. Daarnaast is er een kleine toevoeging van steviolglycosiden ( Stevia) om dezelfde zoetkracht als suiker te verkrijgen. Hou jij ook van zoetighei maar wil je niet teveel naar de suikerpot grijpen omdat je weet dat je dik wordt van suiker?


Dan ben je aangewezen op zoetstoffen zoals aspartaam en stevia. Sinds kort is er nog een zoetstof op de markt. Het voordeel van deze zoetstof ten opzichte van de anderen is dat de basis 1 natuurlijk . Omdat sukrin geen calorieën bevat en de bloedsuiker niet verhoogt, is de zoetstof zeer geschikt voor mensen die willen afvallen en voor mensen met suikerziekte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts