woensdag 12 augustus 2015

Bulthaup b3 showroomkeuken

Model bis een keuken zonder compromissen. Een mooie greeploze keuken met een strak design. Alles bij het type bis teruggebracht tot de basis en zeer stijlvol afgewerkt.


Een keuken met een tijdloze schoonheid. Keukenindeling met bulthaup. Voor meer overzichtelijkheid en structuur in uw keuken. Koop of Verkoop bulthaup op Marktplaats.


Kleur: Alpine wit en gerookt eiken. Werkblad: laminaat naadloos met facet. Grepen: greeploos , rvs. Afmetingen: Eiland 3x 1, kastenwand 3x 65.


Extra informatie: Eiland uitgevoerd in luxe laserfineer laminaat Kleur alpine wit. Een persoonlijke planning, hoogwaardige afwerking en puristisch design resulteren in ruimtes met een tijdloze karakter. In verband met de levering van de nieuwe keukencollectie worden er diverse showroom modellen uitverkocht. Bekijk hier ons actuele aanbod showroomkeukens.


In totaal is de bulthaup productlijn in de keukensystemen b ben bingedeeld. Alle drie de keukenlijnen zijn gericht op perfecte geometrie, minimalisme en een compleet voegloze verwerking, die een aangename haptiek mogelijk maakt. Een strakke lijnvoering en een pure, essentialistische aanpak karakteriseren . Wanneer je keuken is verouderd en simpelweg aan vernieuwing toe is, is een bulthaup showroomkeuken ongetwijfeld een optie. Kijk snel verder voor meer info! Bulthaup keukens behoort al decennia tot de meest vooraanstaande merken in de wereld.


Bekend om haar innovatieve keukensystemen. Bijna jaarlijks sleept het bedrijf de prestigieuze design prijzen in de wacht. De fabricant biedt haar klanten systemen. Onze keukenarchitecten nemen u stapsgewijs mee de creatieve diepte in. Van keukenontwerp , apparatuur- en materiaalkeuze tot compleet interieuradvies met kleur- en lichtplan voor uw woning . RE: bulthaup b, siematic.


U bent van harte welkom voor een persoonlijk en creatief advies bij bulthaup Leiden keukenarchitectuur. Het keukenverhaal ga ik . Zo realiseren we de bulthaup keuken die perfect aansluit op de persoonlijke wensen voor uw leefruimte. De keuken is in goede staat met normale slijtage. Bulthaup bbestaat uit losse elementen die u naar eigen inzicht kunt samenstellen, uitbreiden en veranderen.


Bulthaup bstaat voor volledige vrijheid bij het ontwerpen en inrichten, bijvoorbeeld met zwevende elementen en een puristisch keukeneiland. Naast Bulthaup zijn wij leverancier van het badkamerprogramma . Showroom keuken van bulthaup apeldoorn. Gerookt eiken kastenwand fraai geintegreerd in de wand. Greeploos eiland op ruimtelijke beugelpoten. Exclusieve noten binnenwerken.


Deze gebruikskeuken is voorzien van gaggenau apparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts