woensdag 19 augustus 2015

Westerkim katwijk

Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Capaciteit: - 2personen. KaartgegevensImage may be subject to copyright. Key West op het strand van Katwijk aan Zee. Ina Schilperoort: “Na vijftien jaar hard werken in een groot en druk café in.


Pijnacker wilden we iets anders. Nadat die kans zich voordeed in Katwijk,. In ons strandpaviljoen vind je een combinatie van een ontspannen en gezellige sfeer met lekker eten en de mogelijkheid tot het beoefenen van sportieve bezigheden in zee en op het strand.


Je kunt genieten van een heerlijke lunch of diner direct aan het stran met een geweldig uitzicht op zee. Maar ook voor een borrel of . Sfeervol strandpaviljoen. Heeft een uitgebreide kaart (ook vegetarisch) maar ook leuk om even wat te drinken na een strandwandeling. Een bijzonder moment voor Stefan en Sandra van As. Type verpakking: Klepzakje.


Plaats: Katwijk aan Zee. Provincie: Zuid- Holland. Wij kunnen diverse kinderfeestjes organiseren. Zie hieronder voor meer info of neem contact met ons op.


Het programma is als volgt: - Ontvangst in het strandpaviljoen met . Airtime stedenbouwkundige verkenning strandbebouwing. BOUWMOGELIJKHEDEN HUIDIGE REGELS. Om dat te vieren kregen de bewoners een ontbijtje voorgeschoteld.


SAR Katwijk - International Search and Rescue Event - Alles op het gebied van ( zee)reddingswerk. Alle kinderen zijn welkom. Vergeet ook onze jaarlijkse reddingsdemonstratie niet op zaterdag juni. Interpolis heeft samen met Reddingsbrigade . Westerkim , Molenplein in Katwijk van Routebeschrijving.


Als de kinderen de smaak na deze middag echt te pakken hebben, kunnen ze zich na afloop van de middag aanmelden om bij de KRB te komen zwemmen of misschien zelfs een strandwachtcursus te komen doen. Heerlijk gegeten aan het strand en straks naar Soldaat van Oranje met de meiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts