dinsdag 25 augustus 2015

Siemens wt47w562nl warmtepompdroger

Siemens WT47W562NL - Prijzen vergelijken. Lees 1reviews Schrijf een review. Bemmel en Kroon € 64Coolblue. De droger is geschikt voor een groot gezin en is zuinig.


Verder is dit model aan te sluiten op een waterafvoer en wordt de condensor automatisch schoongemaakt. De resterende tijd wordt aangegeven en de droger.

Dit maakt hem geschikt voor een huishouden tot zes personen. De AutoDry sensoren houden je . De condensor reinigt zichzelf tijdens het drogen van kilo wasgoed. Hierdoor heb je minder onderhoud aan je wasdroger en blijft het energieverbruik laag.


De warmtepompdroger met zelfreinigende condensor voor een blijvend laag energieverbruik. Nu tot minuten sneller. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


Verder zijn de portemonnee en het milieu ook belangrijk (niet per se in die volgorde).

Hij past de droogtijd zelfs naar beneden aan als drogen sneller dan verwacht gaat. Bekijk deze aanbieding en alle andere modellen op onze website. Specificaties, Warmtepompdroger met 9kg laadvermogen - Bekijk alle specificaties. Energieverbruik, 251kWh. Droogmodel, Warmtepompdroger.


Laadvermogen (was), 9kg. GRATIS thuisbezorgd en de BESTE service. Deze warmtepompdroger maakt de meeste beloftes waar. Toch heb ik ook wat mindere kanten aan de droger ontdekt. Deze iQ7warmtepompdroger heeft een zelfreinigende condensor.


U hoeft de condesor dus nooit meer zelf te reinigen. De grote rvs trommel heeft een capaciteit tot wel kg. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. Zo is er een programma voor wol finish, gemixte was, outdoorkleding, handdoeken en dekens, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts