dinsdag 25 augustus 2015

Botenstalling zijldijk

Lucia van Schie en Leo van Schie. U kunt het gehele jaar bij ons terecht voor het stallen van uw boot. Wij bieden zowel zomer- als winterstalling aan.


U kunt bij ons terecht voor ieder type boot en ieder type stalling: binnen, buiten en in het water. De zomerstalling is inclusief het gebruik van onze trailerhelling, u kunt zo onbezorgd te water gaan. De jachthaven voorziet in vaste ligplaatsen en passanten ligplaatsen. Botenstalling Zijldijk is een fraaie jachthaven gelegen in Warmond.


Daarnaast biedt de haven een verscheidenheid aan diensten aan waaronder ligplaatsen verhuur, onderhoudsdienst, winterstalling op de wal, winterstalling in het water, . De meest volledige site met ruim 66. Map DataImage may be subject to copyright. Haven toevoegen Bewerk paginaBekijk havenoverzicht. Schip op wal buiten of Schip op wal in loods in Warmond. Website Email: Niet beschikbaar.


Omschrijving, Niet beschikbaar. Diensten, Niet beschikbaar. Overslaan en naar de inhoud gaan. Er is nog geen inhoud voor de voorpagina aangemaakt. Alle bedrijven, MKB en ondernemers in Sassenheim, Voorhout en Warmond - gemeente Teylingen.


Timmerbedrijf Kees van Rijn. Verouderd of onvolledig? Wijzig deze gegevens Geef uw bedrijf gratis wereldwijde aandacht . Ik vermoed hooguit km. Het zou … Continue reading. B- HE, geïnventariseerd bedrijf toestaan?


Detailhandel voor zover n. B- AA, geïnventariseerd bedrijf toestaan? ABN AMRO Bank, De heer R. Ad Spek Jachtbouw, De heer A. Bakker protech, De heer J. Bob on Boar De heer R. Ik houd even halt bij botenstalling “ Zijldijk ”, waar ik eens met een vriend een zeilboot optuigde om er daarna, opnieuw glijdt een lach over het gezicht, achter te komen dat we de brug nog onderdoor moesten. Hier op deze bank heb ik zicht op zelfs twee plekken die ertoe doen en die elkaar ook nog raken. Zomerstalling Winterstalling. Wij bouwen uw droomhuis in authentieke stijl.


Jan van der Krogt Bootservice. Mike Goossens Watersport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts