vrijdag 28 augustus 2015

Aeg santo koel vriescombinatie handleiding

Weet u het exacte nummer van deze koelvries? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Het vriesvak zit onderin het apparaat. Kan ik dit ook uitschakelen?


Ik heb een AEG Electrolux Santo koelvriescombinatie.

Gisteren heb ik de vriezer ontdooid en schoongemaakt. Normaal gesproken gaat de temperatuur dan weer automatisch naar . Bent u uw handleiding verloren van uw AEG apparatuur? Vindt online de juiste handleiding voor uw apparaat met de productcode van AEG.


Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding. KO- SANTO ÖKO- SANTO SUPER Tisch- Kühlautomat electronic Réfrigérateur automatique table top électronique Elektronische koelkast . Hierin staat belangrijke.

Het apparaat bevat in het koelvloeistofcircuit de koelvloeistof Isobutan. R600a), een natuurlijk, zeer milieuvriendelijk gas, dat echter wel brandbaar is. Het opsporen van storingen die niet in deze handleiding vermeld zijn, dient te worden ver-. Er zijn tijdens de normale werking geluiden te horen (compressor, koelcircuit ). Bedien uw koelvriescombinatie met één druk op de geavanceerde tiptoetsen.


Laatst toegevoegde AEG Koelkasten. Kijk in de handleiding van je koelkast hoe je de temperatuur instelt. Heb je geen handleiding meer? Dan vind je deze gemakkelijk op internet. Zet de thermometer in een glas water voor een betrouwbare . Info over aeg koelkast handleiding.


Resultaten van zoekmachines! Deze inbouw koelkast heeft een nismaat van 1cm. De netto inhoud van de vriesruimte is liter en netto de inhoud van de koelruimte is 2liter.


Je hoeft niet meer te ontdooien! De slimme indeling van de koelkast zorgt dat je meer kwijt kan dan in andere koelkasten met hetzelfde formaat.

Dubbeldeurs- koelautomaat Fridge freezer. Voor eventueel optredende storingen staan in de handleiding aanwijzingen om deze zelf op te lossen, zie Hoofdstuk Wat te doen als. Gebruiksaanwijzing Operating Instructions.


Als deze aanwijzingen niet . Download hier gratis uw AEG Koelkast handleiding. Meest populaire producten van AEG Koelkast. Vind hier de handleiding voor uw AEG -apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts