maandag 17 augustus 2015

Smoothie kwark mango

Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit seconden. Als u geen bevroren banaan heeft kunt u de smoothie koud maken door een handvol ijsblokjes mee te mixen. Verdeel het over de glazen. Schil de mango , snijd in stukken en verwijder pit. Mango Spinazie Kwark Smoothie Werkwijze.


Doe de mango , spinazie, kwark , melk en de honing in de blender.

Pureer in tot een smoothie. In dat geval zal je zelf aan de slag moeten. En eigenlijk is het ook heel erg leuk om zelf iets te creëren. In dit artikel vindt je recepten voor de heerlijkste mango smoothies , die je gemakkelijk zelf kunt volgen! Een recept voor kwark met mango , banaan en kokos.


Je kan er ook voor kiezen om het fruit in kleine stukjes te snijden en dit door je kwark te roeren. De rest van de banaan en. Onderin de blender gaat het water en de kwark , daar bovenop de mango , banaan en de appel.


Even blenden en je hebt een heerlijke smoothie voor tussendoor!

De vraag die ik vaak krijg, welke blender heb jij? Ik heb de blender van Magimix, geweldig apparaat! Deze smoothie vult goed! Ik voegde er namelijk ook nog eetlepels kwark en eetlepels havermout aan toe.


Een prima begin van de dag! Op zoek naar een supersnel en gezond ontbijt? Met dit recept maak je een gezonde ontbijtbowl met mango , ananas, walnoten, kokos en cranberries.


Ingrediënten mango aardbeien smoothie. Super makkelijk, super lekker! Maak eerst een smoothie of fruitpuree van de mango en het sinaasappelsap, door ze in een blender te mengen.


Even mixen met de staafmixer is ook prima. Voeg magere yoghurt of magere kwark aan je smoothie toe. Dit zorgt voor extra eiwitten, dus ook voor een langer verzadigd gevoel. Bovendien wordt je smoothie op deze manier heerlijk romig. Eventueel kun je ook wat melk toevoegen als je jouw drankje niet vloeibaar genoeg vindt.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie.


De ingrediënten doe ik altijd een beetje op gevoel: wil ik een iets vollere smoothie dan gooi ik er wat meer havermout in.

En in plaats van kwark kan je ook gewone yoghurt gebruiken. Probeer een beetje uit wat lekker is! Daarnaast verzadigd het erg goed. Samen in de blender voor een. Magere kwark smoothie met (diepvries)fruit.


Varieer eens met blauwe bessen, frambozen, bosvruchten, mango en kersen! De zomer in een kom met deze mango smoothie bowl met havermout! Fris door de mango en kwark , gezond door de havermout en avocado. Hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Kunnen we wel gebruiken op deze zondag.


Door-de-week doet hij het ook goed hoor. Amandelmelk kan natuurlijk ook gewone melk zijn of een beetje kwark , maar is je smoothie na toevoegen van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts