donderdag 27 augustus 2015

Beko condensdroger review

Nadat ik voorgaande reviews had doorgenomen zijn wij overgegaan tot aanschaf van de Beko droger en ik moet zeggen er is geen woord van gelogen. Beko heeft gewoon een super goede prijs kwaliteit verhouding! Fijne grote trommel, afmetingen van de droger ook niet te groot. Maar was was na een uur al droog. Servicecenterelectrolux gaf aan dat dit normaal was.


Warmtepompdroger mag niet onder de graden staan.

Welke Beko wasdroger komt als Beste uit de Test? Lees meer over de voordelen en nadelen van deze droger. Met een vulgewicht van kilo werk je snel je vuile wasgoed weg.


Er gaan hier geen nodeloze gadgets, die je toch nooit gebruikt, mee gepaard. Het apparaat werkt bovendien snel waardoor je . Ook kun je hier losse centrifuges en droogkasten vinden. Energieklasse Energieklasse De energieklasse is een indicatie van . Het duurt soms meerdere dagen om handdoeken droog te krijgen.

Wasgoed is goed droog in ong min. Deze droger is echt onbruikbaar. Maakt niet meer lawaai dan de wasmachine. Ik ben er superblij mee! En inderdaad: het klopt, prima droger.


Overzicht van scores op basis van reviews. Condensdrogers review. Gratis verzending bij dit product. Dat scheelt je weer strijkwerk.


Bovendien geeft hij een eindsignaal wanneer hij klaar is met drogen. Het energieverbruik wordt . Beschikbaarhei Voorraad. Beoordeling, Beoordeling gebaseerd op review (s). Fabrieksgarantie, Jaar . Lawaai is hetzelfde als mijn oude condensdroger.


Een half jaar geleden geplaatst Lodewijk - KIESKEURIG. Algemene productdetails. Bekijk meer consumenten reviews.

Schrijf een review en maak kans op een MediaMarkt-cadeaukaart t. Speciale zorg van delicaat wasgoed De sensorgestuurde Beko wasmachines hebben een speciaal programma voor al jouw delicate wasgoed. De capaciteit van de trommel, het energielabel. Wat zijn de beste toestellen? Hoe kiest u uw droogkast? U vindt hier alle antwoorden.


Wasdrogers met een warmtepomp verbruiken ruim de helft minder stroom dan gewone condensdrogers. Ze worden steeds goedkoper en daardoor ook populairder. Minpunt: mag iets minder lawaai maken. Gezien onze jaar oude droger een enorme energievreter bleek te zijn, is deze vervangen door deze energiezuinige Beko.


De machine droogt uitstekend tegen een veel lager verbruik. De uitgebreide programma-opties zijn een verademing, al zou de machine in gebruik iets stiller . Vochtig of droog , jouw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts