donderdag 27 augustus 2015

Waterscouting nautilus delft

Waterscouting Nautilus Delft , op het water, in het water. De groep in Delft waar je kan leren varen van kleine boten tot grote schepen! Op weg naar het zomerkamp! Dit schip, wat tevens als clubgebouw fungeert, moet voor groot onderhoud naar de werf.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Scouting Nautilus is een waterscoutinggroep in Delft. De groep is vernoemd naar de onderzeeër Nautilus uit het boek 20. Jules Verne, en de naar die onderzeeër vernoemde atoomonderzeeër die onder de poolkap doorvoer.


Ook werd bij die werf aan elk roer een scheg gezet volgens patent A. Haan Scheepswerf Heusden Octrooi . In juni is weer het jaarlijkse BOOTFEEST! De locatie is in het ruim van een oud monumentaal binnenvaartschip, dus zeker de moeite waard om er een feestje in te geven! Om alvast in de stemming te komen, juni duurt nog lang, is er alvast een . Onze groep heeft daarvoor diverse mogelijkheden.


De jongste kinderen (Dolfijnen) leren kanoën. De Dolfijnen spelen graag in de Natuurspeeltuin (Hammenpoort) aan de Rotterdamseweg in Delft. Delft beschikbaar gestelde materialen die verkregen zijn via het Duurzaamheidscentrum de Papaver, opruimen!


De 25-jarige Delftenaar is erg actief bij zijn vereniging en HIJ geeft leiding aan een groep kinderen van tot en met jaar. Daarna komt het woord wat zegt wat je moet gaan doen. Als voorbeeld nemen we het commando : “op riemen”. Met dank aan de hulp van 9vrijwilligers was ook de 43ste editie van de NN CPC Loop Den Haag een groot succes en een waanzinnig leuk Haags feest.


Type vaartuig: Luxe Motor. Afmetingen: x mtr. Werf van aanbouw: Boot te Alphen aan de Rijn. Hijsinstallatie voor vletten. Gisteren hebben wij een te gekke avond gehad om nooit meer te vergeten.


In verschillende teams werden er spellen gespeeld. Vanmorgen is de loopplank binnen gehaald en met de wind in onze rug op weg naar Delft. Het was een heerlijke tocht . Ook dit jaar wordt er weer een Bootfeest gehouden aan boord van de Corbulo, het wachtschip van scouting nautilus Delft. Het zal weer een te gek feestje worden. Vanaf 22u zijn jullie welkom voor een spetterend Delfts Blauw feest op ons schip de Corbulo aan de Rotterdamseweg in Delft.


Doe dit snel, want op =op! Toegevoeg Bedrijfsnaam, Vestigingsplaats, KVK-nummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts