dinsdag 11 augustus 2015

Bosch wasdroger maxx 7 sensitive

Hoe kan ik hem nu toch openen? Reageer op deze vraag Misbruik melden. De droger draait niet rond maar blaast wel warme lucht! Einde van het programma is de was dus niet geheel droog!


Op zoek naar droogkast bosch maxx sensitive huishoudelijke apparatuur? De beste droogkast bosch maxx sensitive huishoudelijke apparatuur vind j.

Resttijd indicatie: Nee. Gebruiksaanwijzingen zijn. Deze 2e hands wasdroger wordt bij De Zwaan geleverd met maanden garantie. Hij doet het heel even en geeft dan, ondanks dat hij ( reservoir en stoffilters ) helemaal schoon en leeg is, aan dat hij vol is.


Lampje van het reservoir begint te branden. Wie weet wat hier aan de hand kan zijn ? Ik heb zelf alle stekkers . Deze valt in de energieklasse C en heeft een medium LED display voor resttijdweergave, tot uur eind. Nu had ik in mijn droger een storing.

Het reservoir lampje ging knipperen na minuten draaien als de was nog . Voorwaarde: Tweedehands machine. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Beschikbaarheidsdatum: . Bosch Condens Drogers Maxx Sensitive. Hij stopt na minuut en de lampjes (drogen) en (losmaken) knipperen tegelijk en hij piept. Hij draaide toen na minuten nog steeds dus . Deze wasdroger kan je met een gerust hart je kostbare textiel toevertrouwen.


Dit systeem zorgt met een grote trommel in . De machine stopte met draaien na vijf minuten, lichtjes flikkerden, was bleef nat. Ik zat met mijn handen in het haar. We maakten de filters schoon, stekker uit, laten rusten. We vreesden een voor een dure reparatie of zelfs de . Helaas is dit apparaat niet meer leverbaar. Ook hebben wij nog geen onderdelen van dit product in onze winkel.


Wel kunnen wij u misschien helpen met het vinden van de juiste onderdelen of vervanger van het apparaat. Zo weet u zeker dat u het juiste onderdeel besteld. De Sensitive trommel droogt uw wasgoed extra goed en gaat voorzichtig om met uw kleding en kwetsbare stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts