maandag 17 augustus 2015

Cappucino rotterdam

Cappucino Rotterdam , Rotterdam. Een lunchroom met de heerlijkste koffie van LavAzza. Het stel gaat zich volledig richten op hun restaurant Antichic in Rotterdam , dat met boegbeeld Ron van Beek een eigen videokanaal krijgt. Wel nog een leuk terras op de hoek van de straat. De Lavazza koffie van hoge kwaliteit wordt keurig geserveerd met een koekje en gratissss slagroom.


Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt.

Welkom bij highteawereld. Dé high tea website van Nederland! Wij zijn erg trots op deze erkenning! U bent van harte welkom om onze koffie zelf te komen proeven!


U vindt ons aan de Korte Hoogstraat 23. Bezoek ook eens onze website! In Rotterdam scoor je een cappuccino met je selfie erop. Maar behalve de soort koffie, wordt er ook aan het uiterlijk van de koffie flink wat artistieke uren besteed.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er is niks hipper dan een selfie met een beker van Starbucks in je hand. Bij koffiebar Amada Coffee in Rotterdam hebben ze nu namelijk nog iets veel leukers: een foto van jezelf in een overheerlijke cappuccino. Als dat niet leuk is… Lees ook: Deze roze koffie is perfect om je . Attachment: koffie- cappucino - rotterdam. Previous item Next item. Nejan en zijn vrouw Ahu Doganer hebben hoge verwachtingen van hun selfieprinter voor cappuccino.


Het is natuurlijk uniek”, vindt Ahu. Er zijn genoeg koffiezaakjes in Rotterdam , maar wij hebben de selfiecino. We willen ons hier echt mee onderscheiden.


Ze zagen het printapparaat in Singapore. Good cappucino and ristretto. Typical lavazza taste bit bitter and dominat. Move over, hartjes-latte! Bij deze koffiebar in Rotterdam krijg je cappuccino met je eigen selfie erin.


VIVA Redactie - op januari in. Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Toegevoeg Bedrijfsnaam, Vestigingsplaats, KVK-nummer.


Francois van FG restaurant heeft eind januari zijn tweede restaurant geopend dat tevens dient als plek waar sterren chef-koks kunnen experimenteren met gerechten en technieken, genaamd FG Foodlab.

Dit is het eerste restaurant van Nederland met een foodlab.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts