maandag 31 augustus 2015

Inbouw koelkast met vriesvak 102

Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Op deze pagina vind je inbouw koelkasten , inbouw koel-vries combinaties en inbouw vriezers met een hoogte van rond de 1centimeter. Let op: Bij alle inbouw koelkasten is de deur rechts en links draaiend te maken. In de gebruiksaanwijzing staat netjes aangegeven hoe dit gedaan kan worden. Een nieuwe inbouw koelkast aanschaffen?


Naast de hoogte kun je op veel meer andere gebieden de inbouwkoelkasten met. Ben jij opzoek naar een inbouw koelkast die past in een keukenkast met de maten 1bij cm? Natuurlijk is het mogelijk om nog preciezer jouw zoekopdracht vorm te geven. Gebruik de aanwezige fitlers die aan . Deze maat is net iets groter dan een tafelmodel uitvoering, maar nog steeds praktisch in hoogte zodat een inbouw (combi)magnetron erboven geplaatst kan worden.


Bestel voor 16u, volgende werkdag geleverd! Garantie en service aan huis! Everglades evbi6inbouw. Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop!


Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Netto inhoud koelgedeelte: 1liter. Deur rechts- of linksdraaiend. Electronische bediening.


Met de soft-close deursluiting gaat de deur automatisch dicht vanaf een hoek van graden. Dat gaat zachtjes, waardoor kinderhandjes veilig zijn en de flessen in de deurvakken niet rinkelen. Bijkomend voordeel is dat de deur nooit per ongeluk op een kier blijft staan, waardoor producten sneller kunnen . Het luxe interieur is voorzien van alumin… € 2500. RVS afwerking, waarvan in hoogte verstelbaar.


Atag inbouw koelkast met vriesvak ( 1cm). De koelkast heeft een royale inhoud van 1liter en beschikt over een sterren vriesvak van liter. Verder voorzien van legplateaus van veiligheidsglas waarvan in hoogte verstelbaar. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Dankzij het sleepdeursysteem sleept de deur van de keukenkast de koelkast via een railsysteem open en Meer informatie. Normale prijs 32euro Partijdumperprijs 28euro Direct leverbaar Nieuw in doos jaar fabrieksgarantie Uitvoering : inbouw Sleepdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts