dinsdag 27 februari 2018

Bar met tap kopen

Vind bar met tap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop biertap op Marktplaats. Maak verse ice-tea, limonade of cocktails in deze grote tap van Kilner.


Deze prachtige drankdispenser is een blikvanger voor uw bar , uw party of andere feestelijkheden. Perfect getapt bier met de H.

Koenig biertap - In een handomdraai tap je het lekkerste biertje thuis! De biertapwinkel staat voor kwaliteit brouwerij materialen. Wij hebben een groot assortiment op voorraad dus wij kunnen de levertijden kort houden.


Van flair moer tot een complete biertap wij kunnen alles leveren en maken. BLADE is het nieuwe tapsysteem van Heineken en is perfect voor ondernemers - van bareigenaren en kleine restaurants tot foodtrucks en hotelbars - die behoefte hebben aan een gebruiksvriendelijke tapinstallatie tegen lage kosten met weinig onderhou én die toch de beste bierbeleving biedt. Uitklapbare mobiele bar kopen. Mobiele volledig uitklapbare bar. Multifunctioneel en praktisch inzetbaar.


Getoonde prijs is een vanaf prijs!

Tapzuil, bierkoelsysteem en toebehoren zijn van invloed op de uiteindelijke prijs. Wilt u graag deze mobiele bar bestellen, . Groot assortiment biertaps en biertap materialen uit voorraad leverbaar en andere bar benodigdheden. Bestel online of kom langs in onze winkel.


Biertap Oprema btp liter per uur met alpha flow kraan top. Opkoper-Inventaris voor het opkopen van uw horeca apparatuur, meubilair, materiaal en spullen Wij kopen altijd de gehele inboedel: geen select … N. Wij plaatsen tafeltaps of zelfbedienings biertaps op een andere gewenste plek, maar ook complete zelfbedieningsbars. Kiest u voor een zelfbediening tapinstallatie dan kan uw gast een drankpas kopen en zelf een drankje tappen door zijn pasje op de kaartlezer te leggen. Feestverhuur heeft diverse tapinstallaties en wij adviseren u graag welke bar geschikt is voor uw feest of evenement.


Tevens verhuurt 123Feestverhuur koelingen en bijbehorende materialen om uw barvoorziening compleet te maken. NEEM CONTACT MET ONS OP . Ontbrekend: kopen Koeling, bar of biertap huren? Van der Schoot Partyverhuur - snel en.


Stel je voor: een feest met flesjes bier. Maar liever huur je toch een echte biertap ? Tap dan als een volleerde kastelein je eigen biertje! Steigerhouten ombouw (inclusief tap ) De grootte tap is een mooie tap voor een gezelschap die zin heeft in een getapt biertje.


De tap is geschikt voor.

Coolcarre biedt een uniek concept betreffende mobiele tapinstallaties. Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van onze mobiele biertap dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Zorg dat je een biertap ruim op tijd huurt , omdat het vaak een tijdje kan duren voordat de tap het bier gekoeld heeft. Huur eventueel ook een flessenkoelkast of koelkast om jouw bar compleet te maken. De bar heeft een strakke uitstraling en is voorzien van verlichting wat een mooi effect geeft.


Exclusief fusten bier, deze dient u apart bij te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts