dinsdag 6 februari 2018

Smoothie galia meloen appel

In een handomdraai staat je meloen - appel smoothie op tafel, past binnen zandloperdieet. Smoothie : Appel meloen. Maak de meloen schoon en snij hem in kleine stukjes. Was de appel en snij hem in kleine stukjes.


Nog even doormixen en dan is deze ontbijt smoothie klaar om opgedronken te worden. Frisse appel -meloen smoothie. Benodigdheden: rijpe galia meloen , zoete appels , 5ml koud water, theelepel citroensap.


Bereidingswijze: Snij de meloen en de appels in stukken en stop ze dan in de blender . Deze Galiameloen banaan yoghurt smoothie is net een heerlijke zomerse milkshake. Zo lekker, dat het raar is dat je het een gezond ontbijt mag noemen. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Gebruik het liefst biologische appels , omdat je de schil ook opdrinkt. Ingrediënten voor groot glas Halve galiameloen in plakken appel , steeltje verwijderd limoen, gepeld . Er zit een halve galia meloen in en deze meloen bevat het antioxidant superoxide dismutase. Deze antioxidant zorgt voor de afname van stress en uitputting. De spinazie in deze smoothie gaat het verouderingsproces tegen, zorgt voor een gezond hart, helpt bij spieropbouw en de groene appel geeft dit . Het drankje zonder alcohol bevat de volgende ingrediënten: meloen ( galia ), friszoete appels ((bijv. elstar) en schoongeboend). De Galia meloen is lichtgeribt en heeft een groengele schil en lichtgroen vruchtvlees.


Dan hebben we nog de suikermeloen en. De groene smoothie met appel , spinazie en meloen is ook een smakelijk alternatief. Wij gaan er voor: dagen gezond met sap en drinken heerlijke verse zelfgemaakte groentesappen als tussendoortje.


Vandaag meloen , appel , komkommer sap. Een lekker licht en gezond recept voor een smoothie. Visited 2times, visits today). De meloen kun je eventueel vervangen door peer of appel. Een heerlijke zoete shake die in Midden-Amerika veel wordt gedronken.


Moeilijkheidsgraad Kosten. Categorie: Milkshakes. Dit recept is uitgetest) Ingrediënten: ¼ galia meloen (± 3gram) banaan kiwi bloedsinaasappel grapefruit . Meloen Banaan Milkshake. Wij raden aan om deze milkshake van meloen , groene appel en komkommer twee weken achter elkaar te drinken om gewichtsverlies te bevorderen.


Lekkere smoothie recepten met appels van fruit. Doe de meloen, appel - en grapefruitsap, bessen en de banaan in de blender en mix . Elke week nieuwe recepten met je favoriete fruit uit de fruitbox! Bekijk ons assortiment en bestel een fruitbox eenvoudig online!


Doe alles in de Blender en pureer tot een glade vloeistof is ontstaan. Schil de meloen en snij deze in grote blokjes. Verdeel dit over hoge glazen. Ik maak vaak ijsklontjes van vruchtensap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts