woensdag 28 februari 2018

Leerdam glas vazen

Koop of Verkoop leerdam vaas op Marktplaats. Kom dan zeker even langs. Het vaasje verkeert in heel goede staat, geen chips of beschadigingen, enkele normale maar minieme gebruikskrasjes en de vaas is . De vaas heeft een basis van de kleuren roo groen en blauw welke prachtig in elkaar overvloeien.


De bovenzijde van de vaas is natuurlijk vormgegeven. Image, Glazen vaas , Tomaat, W.

Rozendaal, Kristalunie, h. Op de slaapkamer van Puck staat een bolle, amberkleurige vaas , gevuld met korenbloemen. Het is niet waarschijnlijk dat de familie Sonneveld een dergelijk vaas ha maar ook niet ondenkbaar. Vrijwel al het glaswerk uit Huis . De Bazel ontwierp diverse glasserviezen , met letters A, B, G, O ( wijduitlopende vazen ) of AA, BB, GG, OO (toelopende vazen ) als naam. Het glas is dun geblazen in een organische Art Deco vorm.


Ben jij op zoek naar een aantal sfeerelementen voor in je huis? Ieder item uit deze set heeft een elegante vloeiende ronde vorm en is gemaakt van helder en sterk glas. Number of favorites: 25.

Vaas van oranje glas met twaalf ribben, N. Art Deco Webwinkel heeft een prachtige collectie glazen vazen , schalen en sculpturen samengesteld waarin de invloed van historische Art Deco en Art Nouveau glaskunst duidelijk zichtbaar is. Op april wordt een nieuw ontwerp van Richard Hutten gelanceerd: de Hutten Copier Vaas 15. De vaas is geïnspireerd op twee iconen uit de Nederlandse glaskunst : de bolvaas en de kubusvaas , in de jaren twintig ontworpen door A. De Hutten Copier Vaas is het resultaat van een . Startprijs EUR Resultaat: EUR. Browse upcoming and past auction lots by Andries Dirk Copier.


Leerdamse karaf, Meydam. Een grote dikwandige groenglazenvaas door A. Verkocht) Green glass vase, designed by A. On this board we highlight miscellaneous products provided by Het Nationaal Glasmuseum, Netherlands. Meer ideeën over 21e eeuw, Glazen vaas en Vazen.


Museum voor Moderne Kunst Arnhem. Lucienne Bloch, Autosymbool: Engel. Helder kristal gesati- neerd. Ontwerper Jan des Bouvrie heeft van juni tot en met september het interieur van het Nationaal Glasmuseum aan de Lingedijk onder zijn hoede genomen.


Het voormalige herenhuis is ingericht volgens de smaak van Des Bouvrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts