dinsdag 27 februari 2018

Scroppino apparaat horeca

Om de horeca weer voor zich te winnen besloot het drietal een eigen Scroppino - machine te ontwikkelen. Het bleek een gouden greep. Inmiddels staan er 2bij de Nederlandse horeca.


Thuistap Monte Scroppino. Toevoegen aan winkelwagen. Montescroppino - Webdesign: App Your Service. Een stijlvolle machine die de perfecte Scoppino ( cocktail van wodka, prosecco en limoenijs) maakt en zonneschijn zal brengen op. Pavino Sgroppino - Dé ijskoude mixdrank uit Venetië met Vodka en prosecco.


Voor € 12kun je de tap huren, hier krijg je dan één pak Scroppinomix bij welke goed is voor – glazen Scroppino. De beste onder de slush puppy machines. Horeca Deal: CS slush puppie machine 2x ltr. Onze slushmachines zijn verkrijgbaar in . Het lijkt een beetje op een slush-puppy apparaat , maar het systeem van koelen en vriezen werkt net andersom.


We hebben nu een ijsmix laten maken met wodka, mousserende wijn en citroen erin, met procent alcohol. Een scroppino tappen doe je volgens De Koeyer normaal gesproken niet zomaar. Het fijne crush ijs zorgt voor een heerlijke, verfrissende, beleving, vooral op warme dagen op het terras of strand.


Deze makkelijk en snel voor te bereiden drinks zorgt dat de horeca - ondernemer . In de Amsterdamse horeca is scroppino al langer een begrip, zegt De Koeyer. Het apparaat doet sterk denken aan de machines waarin sinds de jaren negentig felgekleurde Slushpuppies werden gemengd in de snackbar. De Koeyer is niet de enige op de markt met een scroppino - apparaat.


Roomijs, sorbetijs, handijs, toppings en ijsbenodigdheden. Bij Sligro vindt u alles om het ijsseizoen een succes te maken. Scroppino , Monte Scroppino , Sgroppino , ook wel spoom genoem wordt van oudsher met de hand gemaakt (opgeklopt). Scroppino is een trendy drankje dat vanuit Venetië- Italië is overgewaaid.


Het is een heerlijk romig en verfrissend drankje dat als tussen- of nagerecht geserveerd kan worden. Maar, ook in het zonnetje . De partners binnen dit bedrijf bieden drie unieke mixes sgropinno naar Italiaans recept in eigen apparaten die momenteel de Nederlandse horeca en festivals veroveren. Zo heeft Lucas Bols een apparaat geïntroduceerd waarmee de horeca Bols Crushed Ice Cocktails kan serveren. In Duitsland zijn we tevens bezig met de Sgroppino , een slushvariant op Monte Scroppino , het Italiaanse bubbeldrankje met vodka en limoenijs.


Vooral als digestief en dessert maar ook als aperitief vindt scroppino gretig aftrek. Helaas is de bereiding van een paar glazen scroppino behoorlijk tijdrovend en bewerkelijk waardoor het nog maar in weinig horecagelegenheden geschonken wordt. Daar komt nu verandering in: deze verslavend lekkere . De beurs Gastronomie in de Jaarbeurs bood de vakbezoeker een keur aan producten en workshops.


Dannij en Rob bezochten de beurs en delen de volgende onderwerpen in willekeurige volgorde met jullie. Geen verkoop aan particulieren, op Monte Scroppino na. Vleeswarenbedrijf Fontijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts