woensdag 14 februari 2018

Robot definitie

Een manipulatiemechanisme, dat kan zijn van een type dat een continu pad aflegt of van een type dat van punt naar punt gaat, eventueel voorzien van sensoren, en dat alle volgende kenmerken heeft: a. Verder kan een robot zijn uitgerust met artificiële intelligentie (AI), en zelflerend zijn, en daardoor meer autonoom. Een robot kan daartoe soms zelfs van grijper wisselen. Hierin verschilt hij van een numerieke machine, die is geprogrammeerd voor één taak.


Programmeerbare machine die verschillende taken uit kan voeren.

In de praktijk wordt een robot voor verschillende toepassingen ingezet, met name in arbeidsintensieve productieprocessen. Hierin kan de robot met een zekere intelligentie voorwerpen hanteren. Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen. Definition of robot - (especially in science fiction) a machine resembling a human being and able to replicate certain human movements and functions aut.


Je hebt gezocht op het woord: robot. De mate waarin is afhankelijk van het doel, de cultuur en de stand van de technologie.

We horen vaak dat we als mensheid met het maken van robots eigenlijk proberen het leven na te maken. Het is niet een machine,. Wanneer is iets nu een robot en wanneer een machine? Although we may not be able to provide . With a courteous permission of our russian colleagues from online-magazine on contemporary science “PostNauka” we publish an interview with Professor of The Robotics Institute at Carnegie Mellon University Mel Siegel.


What is the definition of a “ robot ”? There are many definitions of a “ robot ”. Men onderscheidt de Cure robot die helpt patiënten te genezen enerzijds en de Care robot , die ondersteunt in het zoveel mogelijk beperken van de nadelen van ziekte anderzijds. Daarmee wordt de betreffende informatie niet ontsloten voor zoekmachines. Zodra er sprake is van uitzonderingen of menselijke interpretaties loopt het proces vast. Verder moet het proces vóór de robotisering eerst geoptimaliseerd zijn.


De robot doet immers het werk van de mens. Als de mens de taken niet efficiënt uitvoert, dan zal de robot dat per definitie ook niet doen. Dus, wat is de status van . Volgens de eerste wet mag een robot een mens geen letsel toebrengen of – door niet te handelen – toestaan dat een mens letsel oploopt.

Industrial robots can be classified according to mechanical . De definitie van collaborative robot gaat alleen uit van samenwerken tij- dens de productie. Alle andere modi, zoals schoonmaken, instellen, program- meren etc. Hiervoor gelden dus de normale bevei- ligings- en afschermingseisen uit de. AANSTURING VAN COLLABORATIVE .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts