dinsdag 6 februari 2018

Kapenga leeuwarden

Enorm veel woonwinkelplezier en volop woonideeën. Groot aanbod banken, stoelen, tafels voor iedere woonstijl. Modern, design, landelijk, industrieel.


In onze beide vestigingen in Friesland bieden wij een breed assortiment aan meubelen en accessoires voor iedere woonstijl en ieder budget. Of je nu van industrieel, modern, landelijk, romantisch of klassiek . Een interieur is immers heel persoonlijk! Ben je op zoek naar meer informatie over één van onze producten? Wij adviseren je graag in één van onze winkels en zijn benieuwd naar jouw wensen. De meest volledige site met ruim 66.


Bezoek de winkel en bekijk het ruime assortiment van deze toonaangevende woonwinkel. IMG Internationale Meubel Groep . De holding heeft diverse locaties in Wolvega, Buitenpost , Leeuwarden en Groningen. Toon alle vacatures voor Home Center Wolvega BV - Vacatures in Wolvega . Tijdens de openingsreceptie overhandigde dhr. Kapenga Wonen Leeuwarden.


Stoere boomstamtafel Met stalen onderstel. Verkrijgbaar in lengte 2tot 3cm. NU FEESTELIJKE PRIJS € 1. Het bedrijf groeide verder met een Trendhopper vestiging in Buitenpost en een Happy Living woonzaak in Groningen.


Bij het grote pand aan de Slauerhoffweg worden enkele honderden vierkante meters bijgevoegd. De ondernemers van Wielinga Bedden en Tabbers licht overwegen om te verhuizen van bedrijventerrein de Zwette naar de rand van de . Uw keukenspeciaalzaak in Leeuwarden en omgeving. Bij onze koffiecorner haalt u gratis een kopje koffie, bovendien kunt u uw kinderen meenemen naar Superkeukens, zij zullen zich geen moment vervelen in onze speelhoek.


Woonboulevard Leeuwarden verhuist! Over Pronto Wonen Leeuwarden. Met meer dan jaar ervaring mag dit sterke familiebedrijf zich met recht specialist op het gebied van wonen noemen. Ontdek de meest actuele . Vanuit de opdrachtgever was de wens ontstaan om het pand van een nieuwe uitstraling en identiteit te voorzien.


Door de grote variëteit in kleuren en combinatiemogelijkheden van de . Dakbeplating: 4m² stalen dakplaten plat dak. Wandbeplating: 7m² diverse uitvoeringen ( geïsoleerd en ongeïsoleerd) Bijzonderheden: totaalproject inclusief aluminium .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts