donderdag 8 februari 2018

Hoogspanning isolator

Veruit het meest gebruikte type isolator is de zogeheten glaskap- isolator. Hoewel het een zwaar ding is, bezitten ze enkele eigenschappen waardoor ze zeer handig in gebruik zijn, ook bij maatwerkoplossingen. Kijk eens omhoog als je onder een hoogspanningslijn staat.


Altijd een goed idee, maar wie . Bij bovengrondse hoogspanningslijnen zijn de draden geïsoleerd door lucht zelf (lucht is een slechte geleider).

Maar je kan de kabels niet met lucht aan de masten bevestigen. Daar zijn dus speciale componenten voor nodig. Stroomkabels ophangen aan een stalen mast . Keramische isolators zien we vaak op trafostations en bij eindsluitingen. Ondanks het schijnbaar ouderwetse imago van keramiek en porselein, is de keramische isolator niet weg te denken uit hoogspanningsland vanwege een paar begeerlijke . Men zal begrijpen dat de gevolgen hiervan niet te missen . Een isolator is een materiaal of medium dat gelui elektriciteit of warmte tegenhoudt en in het bijzonder een voorwerp van glas, porselein of kunststof waarmee hoogspanningskabels of -draden, telefoondraden en schrikdraad veilig bevestigd kunnen worden, zodat er geen lekstroom loopt en geen overslag optreedt.


De geleiders worden aan de masten opgehangen door middel van isolatorkettingen.

Die bestaan bij de meeste hoogspanningslijnen uit losse schotels van porselein of glas: zogeheten glaskap- isolatoren. Vind de beste selectie hoogspanning isolator fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit hoogspanning isolator voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Deze isolatoren kunnen met een . De hoogspanningslijn in kwestie is de 1kV-verbinding tussen Beersdal en Maalbroek-Buggenum in Limburg (daar kom ik nooit), ter hoogte van Vlodrop. Hoogspanning isolatoren voor je mancave.


De onderste fasedraad van het circuit met de keramische isolatoren hangt door de v-ophanging erg dicht bij de mast. Industriële porseleinen hoogspanning isolator. Dit product is niet online te bestellen.


Ons gamma strekt uit in composiet materialen alsook porselein voor laag-, midden- en hoogspanning. Onze isolatoren zijn conform met de meeste normen zoals IEC, ANSI, BS, . Originele isolator met metalen beugel. Kleur: zwartGoede staat, maar het betreft een gebruikt exemplaar.


Afmetingen:-diameter cm-hoogte 1cm. Ondergrondse verbindingen aanleggen om elektriciteit op hoogspanning te transporteren. Bij een ondergrondse verbinding bestaat de isolator uit verschillende lagen isolerend materiaal van hoge kwaliteit . Toenemende milieu eisen.

Isolator voor reiniging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts