dinsdag 6 februari 2018

Chef'special guido joseph

Het album Amigo, dat morgen in ons land verschijnt, krijgt in de herfst een separate Amerikaanse release. Guido has jobs jobs listed on their profile. Toch willen wij nog even een kleine aanvulling geven.


Guido en Joshua over optreden op pinkpop, spanning, groeien met de tweede plaat, In Your Arms. Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska. De band is geïnspireerd door bands als Red Hot Chili Peppers, The Roots en Relax . Cincinnati, toen naar het noordoosten, naar Buffalo.


Van Denver naar North Carolina. En toen langs de hele westkust omlaag. Dit jaar is het precies tien jaar geleden dat Wouter Heeren, Jan Derks en Guido Joseph elkaar leerden kennen op de Popafdeling van Codarts. Sindsdien is er onwaarschijnlijk veel gebeurd.


Met grote trots mogen we je vertellen. De rode zee verandert in een pad en de camera heeft wat mooie beelden voor . Samen spelen ze vooral funk, rock, hiphop en reggae. De naam van de band begon eigenlijk met een . Hoe hard het ook klinkt, op een gegeven moment kun je niet blijven uitstellen.


Sommige liedjes werden veranderd en anderen zijn helemaal opnieuw opgenomen. Samen beter bekend als de band Chef ' Special met hits als In Your Arms, On Shoulders, Amígo en Try Again. Heeft Chef ' Special na deze omschrijving voor jou nog steeds een Face Of A Stranger? Joshua Nolet, Jerry Prudon, Wouter Heeren, Guido Joseph en Jan Derks. Of ben jij een diehard fan die de grap . Panucci Custom Guitars Angelo van Merrienboer Obrechtstraat . Een van de bandleden is Guido Joseph (het muzikale brein ) en al heel wat jaren ( vanaf de schooltijd) een goede vriend van mijn middelste zoon.


Zodra er even tijd is spreken zij nog steeds . Inmiddels spelen ze grote zalen plat met muziek die niet in één hokje te . Computer Idee wordt gepubliseerd door Reshift Digital. Alle rechten voorbehouden. Deze publicatie is onderdeel van Reshift Digital. De single Amigo van het nieuwe album kwam al in augustus uit. Daarna vertrekt de band naar de Verenigde Staten om te werken aan hun doorbraak aan de overzijde van de Atlantische Oceaan.


Glasnost Videoproductie: ACHTUNG!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts