maandag 12 februari 2018

Galia meloen smoothie recept

Deze Galiameloen banaan yoghurt smoothie is net een heerlijke zomerse milkshake. Zo lekker, dat het raar is dat je het een gezond ontbijt mag noemen. Wat de meloen leuk maakt, is dat er verschillende varianten zijn, zoals de watermeloen en cantaloupe, voor ieder dus wat wils! De meloen smoothie met Griekse yoghurt en muntblaadjes kun je met dit recept direct uitproberen!


De Galia meloen is lichtgeribt en heeft een groengele schil en lichtgroen vruchtvlees. Gezonde smoothie van yoghurt met stukjes galia meloen , mango en blauwe bessen.

Deze meloenen soort wordt gekenmerkt door een kurkachtig lichtbruin of wit netwerk op de schil, vanwaar de naam net meloen. Eventueel nog wat extra sinasappelsap als het geheel te dik is. Maak de aardbeien schoon, verwijder de pitjes van de meloen en maak er blokjes of bolletjes van.


Pers de limoen boven de . Een smoothie met galia meloen , heerlijke zomerse smaken. De helft van de galia meloen in de blender, de andere helft in een kom, lekker ontbijtje voor 2. Super Simpel , lekker en Gezond! Moeilijkheidsgraad Kosten.


Categorie: Milkshakes.

Meloen Banaan Milkshake. Recept ” De smoothie van V: met galia meloen , banaan, kiwi, bloedsinaasappel en grapefruit Categorie: Dranken, Smoothies Aantal personen: 2-Bereidingstijd : ca. Dit recept is uitgetest) Ingrediënten: ¼ galia meloen (± 3gram) banaan kiwi bloedsinaasappel grapefruit . GALIA MELOEN SMOOTHIE MET BANAAN EN AVOCADO! Ben je ook benieuwd welke hulpmiddelen. Deze zomerse smoothie met Galia meloen , perzik en avocado is klaar in minuten.


Lekker als toetje, ontbijt of tussendoor. En het is zo makkelijk om een smoothie te maken: kies een van de smoothie recepten , stop alle ingrediënten in de blender en . Een heerlijke kruidige en frisse smoothie , dat is deze meloen smoothie met amandelen zeker! Een voedzaam drinkontbijt zelf maken is simpel.


Drinkontbijt is gezond en bevat weinig calorieën. Stop alle ingrediënten in de blender en klaar is kees. Was de aardbeien en haal de kroontjes er vanaf.


Schil de meloen en snij deze in grote blokjes. Doe alles in de Blender en pureer tot een glade vloeistof is ontstaan. Verdeel dit over hoge glazen. Ik maak vaak ijsklontjes van vruchtensap.


Smoothie van de dag: een zomerse aardbei galiameloen smoothie. Toen was mijn blender al aardig vol, dus dacht ik, ik schenk er een glas u.

Serveer in een glas of gebruik een . Gezonde producten Recepten Tussendoortje Tussendoortjes Voeding Voedingstips. Ik voegde wat kokosmelk toe. Smoothie met galia meloen , lekkere zoete zomerse smaken in een glas!


Ik kwam op het idee voor dit recept , omdat iemand in de . In een handomdraai staat je meloen -appel smoothie op tafel, past binnen zandloperdieet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts