dinsdag 20 februari 2018

Modevakschool rotterdam

Modevakschool ensaid Rotterdam. Eerst volgende lockworkshop. Start bij minimaal personen. Ensaid modevakschool verzorgt in een schooljaar meerdere opleidingen, cursussen en workshops.


Onze cursussen worden gegeven in Rotterdam , Den Haag en . Een gedegen coupeuse opleiding, patroontekenen en het naaien van kleding. Tot coupeuse zijn er boeken (modinette, costumiére, tailleuse en coupeuse). Na het volgen van een onderdeel is . Je kunt kiezen uit verschillende workshops maar ook maandelijkese naaielessen. Ook verzorgen wij opleidingen in het maken van Marokkaanse kleding. Categorie: Beeldende kunst.


Kernwoorden: Modemaken, borduren, naaien . De Rotterdamse Snijschool is de oudste modevakschool van Nederland. Op deze technische modeacademie krijgt u een perfecte scholing in coupe- en bedrijfstechniek voor alle kledingvakken. Ons diploma is algemeen erkend en vormt een bijzonder waardevol stuk voor echte kleermakers en coupeuses. AdresBas Jungeriusstraat 244b.


Danckaerts modevakschool. Workshop naaien voor of personen incl. Zowel kleding maken alsmede patroontekenen. Voor elk vak kan afzonderlijk. Wat kan ik voor je doen?


Je kunt bij mij aan de modevakschool een volwaardige en volledige opleiding volgen via het Ensaid systeem welke wordt afgesloten met een officieel diploma. Je kunt in eigen tempo de opleiding volgen en afronden, want de lessen worden individueel gegeven. Er kan keer per jaar examen . Zeer prettige methodes en aandachtige. Altijd maar spijkerbroeken en truien.


Een hele speciale, die niemand anders heeft. Die maak je gewoon lekker zelf. De cursussen starten in september. Met de Rotterdampas kortingen op de naailessen. Meer informatie over hoe het is om bij ensaid modevakschool Rotterdam te werken.


Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij ensaid modevakschool Rotterdam , benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen. De meest volledige site met ruim 66.


Geeft al jaar les in het modevak. We leiden dames en heren op voor het coupeuse vak. Je kunt hobbymatig bezig zijn maar ook je werk van maken.


Bij ons kan je ook gaan voor handwerkontwerpen en of modiste ( hoeden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts