maandag 26 februari 2018

Kasteel dussen

In vergelijking met andere kastelen in binnen-en buitenland is het van een bescheiden afmeting. Juist daardoor en door de bijzondere . Landelijke Dag van het Kasteel. Met speciale gasten Geronimo en Thea Stilton!


Ook voor vergaderingen, evenementen, diner en feestlocatie. De gids weet met spannende verhalen en grappige anekdotes de rijke geschie.

Kasteel Dussen als leverancier voor jullie bruiloft? Het is een compact bouwblok, dat bestaat uit drie vleugels op een vrijwel vierkant oppervlak. Rondleidingen zijn er in het kasteel Dussen in Noord-Brabant het hele jaar door, zij het vanaf september minder vaak. Het verliezen van een dierbare is altijd zeer moeilijk moment.


De herinneringen die u aan deze persoon heeft is dan het belangrijkste wat er is. Graag ronden wij uw herinneringen op een mooie en speciale manier af op een unieke locatie in Dussen. De kelders zijn uit deze tijd . Het gebied eromheen stond lange tijd onder water en werd pas vijftig jaar later weer ingepolderd. Maar juist daardoor heeft het een geheel eigen charme die menig bezoeker omarmt als hij na de brug en poort de .

Dwaal onder leiding van een gids rond door kasteel Dussen. Tijdens de rondleiding XL wordt extra tijd wordt genomen om stil te staan bij de geschiedenis, de personen die daarin een rol hebben gespeeld en bij de verhalen die over het kasteel de ronde doen. Ook doet de gids tijdens de Rondleiding XL . Na de oorlog is het gerestaureer maar hierbij is één toren, die lag tussen de twee andere torens, niet meer hersteld. De Elisabethsvloed van . Hier vindt u een klein en sfeervol kasteel waar u zich direct thuis voelt met de kenmerkende ronde torens, de slotgracht, de Toscaanse zuilen en de stenen brug. De inrichting van het kasteel is gebaseerd op zijn eigentijdse.


Toen John en Kimberley bij mij langs kwamen voor de bespreking van hun bruiloft werd ik direct enthousiast. De dag begon bij het ouderlijk huis . De gewelfde kelderverdieping en de ronde overbouw . The Late Late Show with. De rondleiding op kasteel Amerongen en de aandacht voor de Sterke Vrouwen uit de historie van het kasteel brachten me op het idee om ook zoiets te bedenken voor kasteel Dussen. Welke vrouwen hebben daar een rol gespeeld in de historie?


Iedereen kent de naam van Rolina Suringar, maar ook de . Vijftig jaar lief en lee makkie! Voor je het weet ben je heel lang met elkaar getrouwd. Het leven vliegt zo voorbij, in de meeste gevallen dan.


Op kasteel Dussen vieren ze de liefde en de trouw vandaag. Het kasteel heeft een bewogen geschiedenis door oorlogen, overstromingen.

Uiteraard kunnen wij u wel verder helpen bij het vinden van de juiste locatie. Buurtbus 2Richting Almkerk. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Online reserveren en betalen bij het hotel.


Geen reserveringskosten. Gouden bruidsparen bijeen in kasteel Dussen. DUSSEN – Eén keer per jaar organiseert gemeente Werkendam een bijeenkomst voor 50-jarige bruidsparen die dan in het zonnetje worden gezet door de gemeente.


Totaal waren er bruidsparen aanwezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts