dinsdag 6 februari 2018

Bedrijfskeukens

Daarbij gaat het vanzelfsprekend om apparatuur, van afzuiginstallaties tot kookapparatuur en van koelapparatuur tot vaatwasmachines. Daarnaast completeren wij ons assortiment met bestek, porselein en ander klein keukenmateriaal. Neem dan contact op met onze storingsdienst! Hier vindt u een aantal Sfeerimpressies van projecten in samenwerking met verschillende horeca-, zorg- , en overheidsinstanties. De motor van ieder restaurant.


Daar waar de bereiding van diverse maaltijden plaatsvindt, zorgt een efficiënte en functionele structuur voor zorgeloos koken en met veel plezier. Voor elke keuken bieden wij een oplossing met mogelijkheden van eilandmodel tot rug aan rug opstelling of in lijn. Op zoek naar A-Merk Grootkeukenapparatuur? Wij plaatsten maatwerk Horeca Apparatuur en Grootkeukens voorzien van garantie en gratis service op locatie. Maes inox biedt tal van mogelijkheden voor u bedrijfskeuken.


Wie tot nu toe KeukenErvaringen. Dat is logisch, want de meeste keukens worden nog steeds verkocht onder consumenten. Toch willen ook steeds meer bedrijven een goede keuken. We hebben het dan niet over een. Zoekt u een bedrijfskeuken waarin u het heerlijkste eten kan bereiden?


U vindt deze bij Techno Horeca - de grootkeukenspecialist. Op onze website staat meer informatie. In de categorie bedrijfskeukens compleet heeft u een ruime keuze aan bedrijfskeukens van verschillende afmetingen. Bedrijfskeukens compleet. Alle keukens zijn compleet en scherp geprijsd.


Kijk welke bedrijfskeuken afmeting het beste aansluit bij uw eigen keukenafmetingen en u . RepairNet heeft momenteel al meer dan 4projecten uitgevoerd met betrekking tot het plaatsen, onderhouden en vernieuwen van bedrijfskeukens. Bekijk alle projecten. Voor de inrichting van uw professionele keuken bent u bij Cefra aan het juiste adres. Door de ervaring en de kennis door de jaren heen kunnen wij de perfecte maatoplossing voor iedere keuken aanbieden. Bij Cefra staat kwaliteit voorop.


Zowel bij verkoop van nieuwe apparatuur, . Cefra voorziet u niet alleen van alle horeca benodigdheden, service is ook erg belangrijk. Cefra biedt u service wanneer dit u uitkomt. Onze servicemonteurs worden opgeleid door onze toeleveranciers.


Zo ontstaat er een wisselwerking tussen klant-monteur-fabrikant en andersom. Daardoor zijn we in staat . Rubriek Groothandel in meubels. Maastricht vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. VANAL in Brecht is reeds jaar uw complete partner bij het installeren en onderhouden van uw horeca- of bedrijfskeuken , grootkeukens en professionele koeling. Wij hebben ondertussen meer dan jaar ervaring in de verkoop van grootkeuken apparatuur en keukentoestellen, fornuizen, frituren, bak- en grillplaten, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts