dinsdag 27 februari 2018

Katwijk aan zee bezienswaardigheden

Wat te doen in Katwijk , Nederland. Vuurtoren Vuurbaak Katwijk. De vuurbaak van Katwijk aan Zee , ook wel Vierboet genoem is de op één na oudste bewaard gebleven vuurtorengebouw van Nederland. De toren heeft een hoogte van meter en staat achter de boulevard bij het Vuurbaakplein, aan de zuidwest-kant vanm het dorp.


Vind alle toeristische bezienswaardigheden in Katwijk aan Zee. Plan uw reis naar en uw vakantie in Katwijk aan Zee met de Groene Michelin Gids. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Katwijk ? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier.


Lees de beoordelingen en bekijk de . Dan kun je je auto parkeren in de nieuwe, ondergrondse parkeergarage aan de Boulevard. Het is een unieke verschijning op een unieke locatie. Daarmee is het de ideale plek om . Bezienswaardigheden in Katwijk.


Katwijk biedt de moderne badgast meer dan enkel zon, zee en strand. Zo kunt u in Katwijk een stevige wandeling door het duin- of bosgebied maken, diverse musea in de omgeving bezoeken, paardrijden over het stran een fietstocht door de omgeving maken of mee doen aan een van . In de directe omgeving vindt u een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Trek er een dag gezellig op uit met de kinderen naar het attractiepark Duinrell of het ruimtevaartmuseum Space Expo. Verken uw eigen lichaam in Corpus of bezoek het bijzondere museum Naturalis. Wat u ook gaat doen, een verblijf in Katwijk.


Van alles te beleven in Katwijk ! Wandelen, shoppen, een museum of de vuurtoren bezoeken? Of lekker sportief bezig zijn? De Nieuwe Kerk aan de Voorstraat in Katwijk aan Zee is het vroegste en bekendste werk van de Leidse. Geen resultaten meer gevonden. Nog niet gevonden wat u zocht?


Of ga naar de witgepleisterde Andreaskerk, die daar vlak bij staat. Samen met het nabijgelegen Andreashofje vormt de kerk een schilderachtig geheel. In een oude redersvilla aan de Voorstraat . Uitstapjes Katwijk (14).


KATWIJK , ZUID-HOLLAND - Na een heerlijke dag strand nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf dan eens slapen in een strandhuisje. In Katwijk aan Zee staan er genoeg! De mooiste locaties en bezienswaardigheden in (de buurt van) Katwijk aan Zee.


Niet meteen een bestemming die in vele reisgidsen staat, maar Katwijk Aan Zee is een echt pareltje! Deze kuststad in het westen van Nederland is niet erg groot, maar ideaal om even uit te blazen. De prachtige dijk is nog maar enkele jaren geleden gerestaureerd en sluit prachtig aan bij . In het centrum van Katwijk vindt u nog smalle straatjes die bescherming moesten bieden tegen de felle wind uit zee. Zon, zee en zand natuurlijk, maar ook eindeloos zwerven door de duinen, een keur aan musea en historische bezienswaardigheden , winkelen pal achter de boulevard en . Overzicht van attracties, bezienswaardigheden , bijzondere tuinen en kastelen in en rond Katwijk.


Met ook verrassende, minder. Wandelen en fietsen in de omgeving van Katwijk : Ackerdijkse Plassen. Reusachtig zee -aquarium waar je kennis maakt met schildpadden, tal van vissen en haaien.


Vanuit de glazen buis, die . Ontdekt plekken in categorieën als winkelen en activiteiten. Je kunt ook restaurants, uitgaan en entertainment ontdekken. Dit monument (een weduwe met haar zoon) herdenkt de vissers uit Katwijk aan Zee die door zeemijnen zijn omgekomen tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts