maandag 12 februari 2018

Wijnserveersysteem

Enomatic wijn dispensers Enomatic is een wijn serveersysteem dat u in staat stelt geopende kwaliteitswijnen voor langere periode goed te houden. Enosafe is gespecialiseerd in Enomatic wijn serveersystemen, Esigo design wijnrekken, en Oenophile wijnaccessoires. Geopende flessen wijnen tot dagen bewaren en ook nog op de juiste temperatuur serveren?


Dat doen de serveer- en vacumeersystemen van EuroCave. Twee flessen worden gekoeld opgeslagen en twee flessen (vaak rode wijn) worden in een geklimatiseerde ruimte bewaard op ± ° C. Wijnserveersysteem flessen .

Het systeem werkt op stikstof. Ideaal voor winkels, horeca of voor de liefhebber thuis. Voor de specificaties zie de fotos. Door gebruik van l'ami du vin blijft de kwaliteit van een aangebroken fles wijn tot weken behouden.


Het wijnserveersysteem voor een enkele fles. Het apparaat is verpakt in een geschenkverpakking. Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.


U kunt altijd een achttal verschillende wijnen komen proeven die u geserveerd krijgt vanuit ons wijnserveersysteem , Enomatic. Tevens hebben wij een brede selectie aan gedestilleerd .

Deze gechromeerde flessenhouder laat u toe nog beter van uw wijn te genieten. Stel hier direct u vraag. By the Glass International lanceert modulair schakelbaar wijnserveersysteem , de Modular Dankzij de sterke samenwerking in de Nederlandse markt met Heineken Brouwerijen, heeft By The Glass International (BTG) haar leidende positie verworven in wijnserveersystemen.


Het nieuwe wijnserveersysteem , genaamd de . Enosafe: Eno is afgeleid van het Griekse woord Oinos dat wijn betekent. Zelfstandig proeven kan met onze Enomatic: een wijnserveersysteem met zestien proefflessen in een speciaal ingerichte proefkamer naast onze winkel. Met een druk op de knop giet de dispenser een bodempje (proef)wijn in je glas. De bodempjes wijn betaal je met een chipcar te koop in de winkel. By the glass is de merknaam van een bijzonder wijnserveersysteem waarin open wijnen minimaal weken houdbaarzijn.


De wijnkast heeft flexibel in te stellen klimaat zones waardoor elk glas witte, rosé en rode wijn op de juiste temperatuur wordt gesereveerd. Dankzij ons ENOMATIC wijnserveersysteem kunnen wij vanaf nu meerdere wijnen per glas serveren! Graag een wijntje dat bij het seizoen past? Enoliving is een klein en compact wijn serveer systeem voor twee flessen. ARGON gas wordt dmv een kleine disposable cilinder van liter toegevoerd welke achter in de wijndispenser wordt gedraaid.


Met dispenser kunt u tot flessen wijn . Het bijzondere serveersysteem zorgt ervoor dat u open kwaliteitswijnen minimaal twee weken in top- conditie houdt. Daarnaast serveert u de wijn altijd op de juiste temperatuur. Uw gasten genieten dus van een optimale keuze uit perfect geserveerde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts