dinsdag 27 februari 2018

Kunstof vaten 200 liter

Voor vlottenbouw in wit extra sterk euro per stuk. Zie ook mijn andere advertenties. Zo goed als nieuw Ophalen. Ltr ) in zwarte opvangbak.


Deze 2liter vaten hebben kleine openingen aan de bovenkant met schroefdop en zijn daarom zeer geschikt voor vloeistoffen. Kleur, Blauw met blauw deksel.

Deksel, kleine schroefdoppen. Verzenden per post, Ja . Stevige plastiek vaten van 200L met twee vuldoppen aan bovenzijde Uit sterke polyethyleen kunststof (HDPE) vervaardigd Nieuwprijs is 55€ Onze … € 200. Kunststof vat 2liter , gemakkelijk in gebruik. Dit blauwe kunststof vat met deksel is gemakkelijk te vullen. Voordelige kunststof vaten.


Goedkope kunststof vaten snel en voordelig kopen? Deze vaten zijn gechikt voor het vervoer van diverse vloeistoffen. Dit vat is verkrijgbaar in.

Plastic vaten koop je bij vatenonline. Wij hebben een breed assortiment leverbaar van liter tot 2liter. De kleinere vaten zijn voornamelijk.


Nieuwe stalen vaten 200L dicht of met klemring, kunststof vaten met deksel, 1liter vaten, 2liter drums staal. Bestel je vaten en tonnen bij Manutan. Snelle levering, jaar garantie en kopen op rekening. Een stabiele en robuuste kunststof tank met luchtdicht schroefdeksel Ø 2mm, twee klaphandgrepen en uitloop Ø mm. Opslagsysteem voor vloeistoffen, waarbij de vulstand van de vaten aan de buitenkant goed zichtbaar.


De tank is levensmiddelengeschikt, . L : 29 B: 24 H: 3(mm)Inhoud ( ltr ): liter , . Onze plastic grondstofvaten en plastic kuipen hebben een gla hygiënisch design. De robuuste en slagvaste vaten zijn vervaardigd van hoogwaardig HDPE en zodoende geschikt voor toepassingen in de levensmiddelenindustrie. Lekbakken voor 2liter vaten kopen doe je bij De Milieu Concurrent. Een kunststof , stalen of verzinkte lekbak veilig online bestellen. RLM maakt onder andere deze kunststof opvangbak voor twee of meer 2liter vaten voor de chemische industrie.


Deze kunststof opvangbak is geschikt voor vaten met een diameter van 5millimeter en een hoogte van 9millimeter. De opvangbak is eventueel te voorzien van een pompplateau, waar een . Tonnen 2liter en plastic vaten met deksel: „Grote 2liter tonnen afsluitbaar met een kunststof deksel.

De tonnen zijn onderling nestbaar dat een ruimtebesparing oplevert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts