woensdag 14 februari 2018

Speeltuin rotterdam noord

Met ingang van zondag september is de speeltuin zondags gesloten. Speeltuin Kralingen Rotterdam. De supersnelle Kangaroetsjjj katapulteert je met bootje en al vanaf acht meter hoog met een keiharde plons in het water.


Dit is dé plek om flink wat energie te lozen. Straks lekker afgedraaid naar huis. Zoek je een leuke speeltuin , binnnenspeeltuin, natuurspeeltuin of speelplaats voor kinderen in Rotterdam en omgeving?

Wij zoeken dan ook mensen die ons een warm hart toedragen en zin hebben enkele uren van hun vrije tij bij ons in de speeltuin te willen doorbrengen. Elke 1e Donderdag van de . Een groene oase in het hart van Rotterdam -West, dat is stadsspeeltuin Binnenste Buiten. Voor ouders en begeleiders is de speeltuin een mooie ontmoetingsplek. EEN REIS DOOR GELUID IN DE SPEELDERNIS. De voorstelling vormt het eerste deel van het Vier Seizoenen Theater van theatermakers Alexander Brouwer en David Schwarz.


Kinderparadijs Meidoorn en het Rotterdams Volkstheater kijken terug op een prachtig evenement voor kinderen en ouders uit Noord , waar cultuur, talentontwikkeling en ontmoeting de rode draden waren en wat Noord weer een beetje mooier heeft gemaakt. Met financiële bijdragen van Gemeente Rotterdam , Woonstad en .

Erg leuk en niet direct in de wijk, maar wel de moeite om naar toe te gaan. Grote speeltuin aan de Gordelweg. Ook regelmatig activiteiten, zoals een koninginnedagfestijn. Maar ook iedere woensdagmiddag activiteiten.


Welkom bij de leukste speeltuin van Rotterdam. In de zomermaanden is onze ingang aan de Crooswijksestraat. Vanaf augustus is de ingang weer vanaf de singel kant aan de Schuttersweg. Voor alle avondactiviteiten is de ingang aan de Schuttersweg. Op de doordeweekse dagen zijn wij geopend van 10.


Ook voor degene die met het openbaar vervoer komen is Monkey Town Rotterdam uitstekend bereikbaar. Dan kun je tram nemen, halte Akkeroord of tram halte Bredenoord (min loopafstand). Met Duimdrop heeft BSW al jaren een prachtige functie op spanningsvolle pleinen.


BSW faciliteert de zelfstandige Rotterdamse speeltuinen met . De speeltuin is ingedeeld in twee aparte gedeeltes. Dus de peuters kunnen ongestoord spelen in hun eigen speelgedeelte. Bij droog weer is ook de buitenspeeltuin geopend. Hier kunnen de kinderen zich.


Bijzondere speeltuin in Rotterdam , ingericht met natuurlijke elementen en materialen.

Wij zijn een kinderspeeltuin aan de Oudedijk in Rotterdam Kralingen. Achter de speeltuin zit een voetbal kooi waar ook de oudere kinderen . Gezellig en ontmoet andere mensen of organiseer je eigen activiteiten. Binnen spelen bij kinderspeelpardijs Ballorig kan op locaties in NL.


Overdekt spelen met de kinderen is nog nooit zo uitdagend geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts