woensdag 7 februari 2018

Workshop kinderfeestje zwijndrecht

Kinderfeestje Zwijndrecht. Wil je eens een keer iets heel anders doen op je kinderfeestje ? Kom gezellig met je beste vriendinnen of vrienden naar CreaMies! In Zwijndrecht vindt je het gezellig atelier van CreaMies in Zwijndrecht waar onder deskundige begeleiding kinderfeestjes worden georganiseerd.


De leukste kinderfeestjes in Zwijndrecht e. Wil gezellig je verjaardag vieren met een creatieve activiteit of workshop of verjaardagsfeestje.

De workshop Taart Decoreren is voor kinderen vanaf jaar. De jarige krijgt een leuk cadeautje mee naar huis. Minimale deelname kinderen.


Tijdens dit feestje leert uw kind en . Natuurlijk kan deze workshop ook in plaatsen om Zwijndrecht heen plaatsvinden. Uiteraard kan dit op locatie en rekenen wij een scherpe prijs! Graffiti workshop Zwijndrecht.


Altijd al zelf met graffitispuitbussen willen verven?

Straat gelaat is een jong en nieuw collectief van verschillende afgestudeerde kunstenaars die al jaren lang workshops , muurschilderingen, buurtprojecten en kinderfeestje. Mijn streven blijft om gevarieerde workshops voor jong en oud aan te bieden. Voor en door amateurs: kook workshops , bloemschikken, taarten maken, etagère maken…. Taart maken bij Taartshoppie Zwijndrecht. Kies voor een workshop Taart Decoreren is voor kinderen.


Workshop goochelen, voor kinderen. U plant binnenkort een kinderfeestje en u bent nog op zoek naar een leuke en originele activiteit? BMX crossen, een circusfeest, ga klimmen, iets creatiefs doen, een speurtocht of een dans- of zangworkshop.


Wat is er leuker voor jonge meiden dan bezig zijn met make-up en huidverzorging? Met mijn Pabo achtergrond ( leerkracht) heb ik genoeg kennis in huis om de workshop goed te begeleiden. Op deze site vind je kinderfeestjes die worden georganiseerd bij jou in de buurt. Ook verkoopt W4K kant-en-klare creatieve pakketten om zelf een kinderfeestje te organiseren thuis.


Anita is naar het schippersinternaat in Zwijndrecht gekomen, en het was super geregel de meiden . Bij droog weer wordt de activiteit buiten gehouden. Het tijdstip in overleg. Buitensportbedrijf voor bedrijfsuitjes, sportieve schooldag, vrijgezellenfeest of kinderfeestje.


Een bezoek aan Shirestal De Griendheuvel is een origineel idee voor kinderfeestjes ,. Creatieve workshops , cursussen en feestjes voor kinderen en volwassenen.

Gridje Giebel – Zwijndrecht. Zij komt graag bij jou in Zwijndrecht op bezoek. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE . Heb de dag van je leven en versier cupcakes op je kinderfeestje. De kinderen voeren alle stappen zelf uit met hier en daar wat hulp.


De cupcakes zijn al gebakken en de kinderen gaan aan de slag . Ontbrekend: zwijndrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts