maandag 1 juni 2015

Kookles gorinchem

In de keukens van volksuniversiteit Gorinchem kun je lekker aan de slag gaan en de heerlijkste dingen bereiden, onder leiding van een docent natuurlijk. In deze lessen word je kook vaardigheden sterk verbetert, zodat je thuis goed en lekker kan koken. Bij volksuniversiteit Gorinchem wordt iedereen een goede kok! De Volksuniversiteit, omdat leren leuk is!


Welkom op de website van de Volksuniversiteit Gorinchem ! Het cursus seizoen is bijna ten einde. Dank aan alle cursisten die dit jaar deel hebben genomen aan onze cursussen. Indonesische Kooklessen. Verras uw vrienden of familie met dit lekkere eten…. Direct AanmeldenMeer Informatie . Onze vaste kookavond voor de workshops Italiaans koken, in Stadscafé Metropole te Gorinchem is de maandagavond.


Onze kookcursussen vinden plaats in Gorinchem Restaurant Metropole. Of u kiest voor: KOOKLESSEN THUIS De geheimen van La Cucina Italiana bij u thuis. We bereiden een traditioneel Italiaans menu. Wij zorgen voor alle ingrediënten, doen de . In dit bedrag zijn de recepten, de ingrediënten en de maaltijd die aan het eind van de kookles gezamenlijk gegeten wordt, inbegrepen. Belangstelling voor één of meer kookworkshops?


Er is plaats voor cursisten per workshop. Deelnemers worden op volgorde van . Eigenaresse Louella Noorduyn vertelt: ,,Binnenkort gaan twee nieuwe workshops van start. Samen koken met het beste dat moedertje natuur ons kan geven,.


Onder deskundige begeleiding in een prettige. De agenda voor de kooklessen is weer bijgewerkt. Dus mocht u interesse hebben, kijk gerust naar mijn website: . Deze hapjes zijn niet alleen lekker als snack bij een drankje, kinderen vinden het heerlijk als lunch of tussendoortje. De workshop duurt uur Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.


En andere informatie rondom het koken! Image may contain: people, people eating, people sitting, food and indoor. Wil je een (fingerfood)party, een kookworkshop of een ander leuk event organiseren? Ik help je graag om hier een blijvende herinnering van te maken. Liefde en passie voor koken.


Ik ben een enthousiaste kok met grote passie voor eerlijk en puur eten. Ik zorg ervoor dat je met verse ingrediënten een . De leerlingen van De Driemaster locatie Tonneband kunnen heerlijk koken! Zelfgemaakte appelmoes, cake en pannenkoeken stonden op het menu tijdens de kookles op november. Elke vrijdag krijgen de groepen en van obs De Driemaster een talentenworkshop.


Zo leren de kinderen steeds . Robert Siedenburg, Kookstudio, Scheveningen, teamuitje, kookworkshop, kookcursus, teamuitje. U kunt zich altijd inschrijven voor de activiteiten. Voor alle activiteiten vragen we een eigen bijdrage van €00.


Naast onze activiteiten bent u tijdens de openingstijden van harte welkom voor gesprek en informatie of een kop koffie of thee. GORINCHEM - Na de kooklessen in de Marokkaanse moskee, gaat Lekker Gorinchem verder met andere kookworkshops. Kookworkshops wereldkeuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts