dinsdag 15 december 2015

Bosch smv93m70nl vaatwasser

Bestek kun je in het bestekmandje of messenrek plaatsen. De resttijd wordt geprojecteerd op de vloer. Warmtewisselaar: altijd de juiste temperatuur, optimale zorg voor uw vaat. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.


Hiervoor hadden wij een NEFF vaatwasser.

Deze heeft jaar zijn werk gedaan. We wilden graag een Bosch , omdat deze vanuit de zelfde fabriek gemaakt word. De nieuwe vaatwasser is heel erg stil. En maakt perfect schoon. Ook komt de vaat er droog uit, behalve als je de vaat na een programma direct uit de . De montage handleiding is niet zo geweldig.


Als je het weet is het wel een duidelijke handleiding.

Maar sommige handelingen lees je heel snel overheen. Dit staat heel subtiel allemaal in afbeelding beschreven. Goedkoop bij Keukenloods. Specificaties, Couverts inbouw vaatwasser. Het lage energieverbruik, de goede afwas- en droogprestaties van het standaardprogramma en het ecoprogramma werden goed beoordeeld.


SMV93M70NL Bosch inbouw vaatwasser kopen? Andere positieve punten zijn het lage waterverbruik en het grote . Op zoek naar echte kwaliteit voor uw vaatwasser ? Kies voor het merk Bosch. Bekijk en vergelijk alle Bosch afwasmachines. Koop voor de laagste prijs!


Energiezuinig drogen dankzij Zeoliet Doseerassistent. Deze inbouw vaatwasser wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden. Deze vaatwasser wordt zover ons bekend momenteel niet aangeboden.


De vaatwasser biedt ruimte aan couverts en produceert circa dB.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts