donderdag 10 december 2015

Leeg olievat 200 liter

De inhoud van deze opvangbak is …. Olievaten 2liter zeer mooi! Leeg olievat 2liter stookton. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Te koop aangeboden: leeg olievat 2liter doorsnee: 58cm hoogte: 88cm ik heb er staan! Ipv olie hebben er vruchtensappen in de tonnen gezeten. Alle soorten en maten metalen vaten en tonnen te gebruiken voor vele doeleinden.


Zoals voerton voederton drijver oliedrum prullenbak afvalbak of regenton en vuurton. Getest conform RAL-RG 615. Stalen vaten, en 2liter. Modellen en maten liter. Cemo Vatenrek, x lt.


De tweede vraag die men zal stellen is, zijn de vaten leeg ? Klinkt als een overbodige vraag , maar veel aanbieders bieden vaten aan. Men heeft dan de keus om de trailer te huren, of men spaart de vaten op het . UN gekeurd en geschikt voor alle soorten gevaarlijke vloeistoffen, waaronder benzine en diesel. Snel geleverd en afhalen mogelijk.


Bestel deze en andere vaten bij Jerrycanshop. Wanneer de inhoudsmaat boven de liter is, zijn de eisen die gesteld worden aan een chemische verpakking dusdanig dat dikker materiaal is gewenst. Dit hoeft niet te betekenen dat alle vaten voorzien.


Standaard inhoudsmaten in de grotere varianten zijn liter en 2liter ( netto). Wij maken namelijk grote plantenbakken van gebruikte 2liter olievaten. Erg stoer, heel trendy en ook nog eens duurzaam!


De plantenbakken zijn geheel naar wens leverbaar in de kleuren zwart, blauw, grijs en rood. We leveren de olievat plantenbakken eventueel op wielen en kunnen de bakken daarnaast ook nog . Meubels van olievaten voor binnen en buiten. Industriële kast van een olievat met een legplank. Het aantal legplanken en de kleur van de. We maken ook bijvoorbeeld industriële kasten van 2liter vaten.


Rond kartonnen vat - tot 2l. Voor een veilig transport en opslag van uw droge, poederachtige, pasta-achtige of gevoelige producten! Sluiting van het vat door verzegelbare en beveiligde klem met hefboomsysteem.


Nog steviger: elektroverzinkte metalen contour aan de . Siliconen of metalen verwarmingsband. Geïsoleerde verwarmingsdeken. Artikel tot (van de artikelen). Sorteren, Prijs ↑, Prijs.


Te koop diverse olievaten en 2liter 8x liter 10x 2liter in koop of per stuk. Tweedehands artikelen 2dehands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts