donderdag 10 december 2015

Onderhoud spa jacuzzi

Als je een jacuzzi goed onderhoudt, biedt hij je een aangename en gezonde manier om te ontspannen. Welke stappen zijn belangrijk om je spa optimaal te onderhouden? Reinig de filter van je jacuzzi regelmatig.


We raden aan om dit elke maand te doen. Let er zeker op dat de stroom van . Het onderhoud van een jacuzzi lijkt misschien een flinke last voor je zijn.

Het water wil maar niet helder worden, of het water zit vol zwevende viezigheden. Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Als je de volgende instructies volgt, kan het bijna niet meer mis gaan! Heb je een opblaasbare jacuzzi ? Elke spa beschikt over filters, die het water voor je schoon houden.


Om deze filters goed te laten werken, is het wel belangrijk dat je ze regelmatig goed schoonmaakt. Was ze dus eens per maand goed uit om het water er helder mee te houden. Op den duur zal je de filters moeten vervangen.


Een spa van Sunspa Benelux behoeft nauwelijks onderhoud.

Wanneer u aan de onderstaande punten de nodige aandacht besteedt is het jarenlang plezier hebben van uw spa gegarandeerd. Een goed jacuzzi onderhoud begint al met de installatie. Om ervoor te zorgen dat uw spa optimaal functioneert en geen defecten vertoont, is het immers belangrijk dat de spa op een stevige ondergrond wordt geplaatst die genoeg gewicht kan dragen en 1 waterpas staat. Daarenboven moet er een stroombron in de . Houd eenvoudig uw pH-waarde en chloor van uw spa op peil met dit wekelijkse schema.


Dankzij een goed onderhoud kan u jarenlang genieten van uw HotSpring spa. Lees hier wat u allemaal kan doen als onderhoud jacuzzi. Vroeger was het zo dat je vele verschillende middeltjes nodig had om uw opblaasbaar bubbelbad te onderhouden.


U had ontkalker, pH-min, pH-plus, chloor en nog meer onderhoudsmiddelen nodig maar dit is nu verleden tijd met de SWT Chloorvrije . Wekelijks onderhoud van de jacuzzi. Waar moet je elke week aan denken? Jacuzzi reinigen of onderhouden? Chloor shock – Zelfs als je je spa niet gebruikt, moet je één maal per week chloor toevoegen aan het water.


Zo kun je wekelijks zelf het filter omwisselen. Bij een opblaas jacuzzi worden standaard twee filters meegeleverd en als je het schone filter hebt geplaatst kun je het gebruikte filter weer laten reinigen. Voor de hygiëne is het prettig als je ook wekelijks . Bovendien kunnen de juiste accessoires uw jacuzzi onderhoudskosten flink drukken.


Bij Gervi kan u terecht voor alle alle jacuzzi accessoires die het onderhoud van uw jacuzzi.

Ervaar de sensatie van warm wervelend water en een rustgevende. Maak bij het aankopen van u spa reeds de juiste keuze, dit vergemakkelijkt het onderhoud ! Spa service of jacuzzi onderhoud bij een foutcode of andere problemen? Maar ook als u een gebruikte spa heeft gekocht is een spa reiniging geen overbodige luxe.


Na verloop van tijd kan er schilfer-vorming optreden in het water. Dit is niet alleen een onprettige gewaarwording, u kunt zich ook de vraag stellen of een goede . Maak komaf met vieze geurtjes uit de leidingen van je spa en parfumeer het water met essentiële oliën. Verwijder het schuim dat zich kan vormen op het wateroppervlak van je jacuzzi door zeepresten die op je lichaam achtergebleven zijn. Een jacuzzi of hottub in de eigen tuin is voor velen een droom die uitkomt.


Het wellness gevoel in optima forma! De pomp zorgt er weliswaar voor dat het spa water in beweging is maar na circa maanden is toch wel de frisheid en energie uit het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts